Αργειακός - Μυκηναϊκός Ημιμαραθώνιος Δρόμος 6 Μαΐου 2018 - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Απριλίου 18, 2018

Αργειακός - Μυκηναϊκός Ημιμαραθώνιος Δρόμος 6 Μαΐου 2018


"Τρέχοντας για την Ιστορία" στη γη των επιφανών μυθικών ηρώων, του Περσέα, του Ηρακλή , του Αγαμέμνονα, στην πατρίδα των προγόνων του Μεγάλου Αλεξάνδρου, του πιο διάσημου Μακεδόνα όλων των εποχών.

Με αφετηρία την Πύλη των Λεόντων στις Μυκήνες και τερματισμό στο Άργος, την αρχαιότερη πόλη και γενέτειρα γη των Μύθων της Ιστορίας. 

Γίνε μέρος μιας αξέχαστης δρομικής εμπειρίας, αυτή την Άνοιξη στις 06-05-2018 όλοι τρέχουμε για την ιστορία, στο 13ο Αργειακό Μυκηναϊκό Ημιμαραθώνιο Δρόμο .

Γίνε κομμάτι της μοναδικής εμπειρίας !



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες