Νεκρός στη Λιμνη Μαραθώνα βρέθηκε ο 33χρονος Γ. Στεργιόπουλος - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Απριλίου 23, 2018

Νεκρός στη Λιμνη Μαραθώνα βρέθηκε ο 33χρονος Γ. Στεργιόπουλος



    Δεν είχε αίσιο τέλος η περιπέτεια του Γεωργίου Στεργιόπουλου
    που είχε χαθεί την 20.04.2018.

Την 22.04.2018, η Κοινωνική Υπηρεσία του Εθελοντικού Οργανισμού ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ,
δέχθηκε κλήση στην Εθνική Γραμμή SOS 1065 και ενημερώθηκε για τον εντοπισμό και την απώλεια ζωής του άτυχου άνδρα.
Η σορός του εντοπίστηκε σε γκρεμό στην περιοχή της Λίμνης Μαραθώνα.
Συγκεκριμένα, η υπηρεσία μας με την πολύτιμη αρωγή των δύο Drones του εθελοντή του SILVER ALERT κου Αλέξη Αλεξίου της flygreecedrone, της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Αττικής (ΕΟΔΑ) και εθελοντών κατά την διάρκεια των σημερινών ερευνών,
αξιοποιώντας και κάποιες σοβαρές μαρτυρίες που είχαμε λάβει στην τηλεφωνική γραμμή SOS 1065, βρέθηκε μπροστά στο μακάβριο εύρημα της σορού το άτυχου Γεωργίου Στεργιόπουλου.
Τα ένα από τα δύο Drones εντόπισε την σορό του άτυχου νέου και αμέσως ενημερώθηκε ο επικεφαλής της ΕΜΑΚ και οι ομάδες των εθελοντών.
Στο σημείο έσπευσε η ΕΜΑΚ που βρισκόταν στην περιοχή.
Ο  άτυχος 21χρονος, είχε εξαφανισθεί τα ξημερώματα της 20.04.2018, από το σπίτι του στον Άγιο Στέφανο Αττικής. Έκτοτε δεν είχε δώσει σημεία ζωής.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, μετά από αίτημα των οικείων του, με τη συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών και κατόπιν εντολής της ΕΛ.ΑΣ., εξέδωσε SILVER ALERT για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του.

Δυστυχώς, βρέθηκε νεκρός…

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.
Η ΜΚΟ Γραμμή Ζωής, με το Silver Alert Hellas και την Εθνική γραμμή SOS για τους ηλικιωμένους «1065», με τη βοήθεια των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών κατορθώνει να κινητοποιεί την κοινωνία για να βρει τους συνανθρώπους μας που αναζητούνται.
Σημαντικό ρόλο παίζει η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε.

Και αυτό, γιατί η συμμετοχή όλων μας,
βοηθά  να βρεθούν οι συμπολίτες μας που βρίσκονται σε κίνδυνο.
Καθοριστικό ρόλο στην άμεση κινητοποίηση παίζει η όσο το δυνατόν συντομότερη ενεργοποίηση του SILVER ALERT, αφού σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της ΓΡΑΜΜΗΣ ΖΩΗΣ:
Για 8 στους 10 αναζητούμενους που βρέθηκαν σώοι, τα οικεία τους πρόσωπα είχαν καταθέσει τα δικαιολογητικά για την έκδοση S.A. μέσα στο πρώτο τριήμερο από την εξαφάνισή τους, ενώ για 6 στους 10 αναζητούμενους που εντοπίσθηκαν θανόντες, τα οικεία τους πρόσωπα είχαν καταθέσει τα δικαιολογητικά για την έκδοση S.A. πέραν των 72 ωρών (τριημέρου)  από την εξαφάνισή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες