Αργος: Θρίλερ με την εξαφάνιση 32χρονου από τη Ναύπακτο (φωτο- βίντεο) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Απριλίου 17, 2018

Αργος: Θρίλερ με την εξαφάνιση 32χρονου από τη Ναύπακτο (φωτο- βίντεο)


Κορυφώνεται η αγωνία για την οικογένεια και τους φίλους του 32χρονου από τη Ναύπακτο, Θάνου Ακριβού, ο οποίος αγνοείται από το πρωί της περασμένης Πέμπτης.

Το αυτοκίνητό του βρέθηκε στο Άργος

Το αυτοκίνητό του 32χρονου βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στην περιοχή Πανόραμα στο Άργος. Ένα στοιχείο που περιπλέκει τις έρευνες για τον εντοπισμό του νεαρού άνδρα, αφορά σε ένα μυστήριο αυτοκίνητο, που προσέγγισε το μαύρο ΙΧ του εξαφανισμένου Θάνου.

Σύμφωνα λοιπόν με κατάθεση κατοίκου της περιοχής στην Aσφάλεια, την Πέμπτη το βράδυ, ένα δεύτερο αυτοκίνητο -ίδιας μάρκας με του 32χρονου- είχε σταθμεύσει μπροστά από αυτό του Θάνου, «μούρη με μούρη».

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, μάρτυρες από την περιοχή του Άργους δήλωσαν πως είδαν τον Θάνο Ακριβό την Παρασκευή. Κανείς όμως από το Σάββατο και μετά.

Σκυλιά της ΕΜΑΚ στην αναζήτηση

Άνδρες από την 1η ΕΜΑΚ με ειδικό σκύλο και σε συνεργασία με την Αστυνομία και την Πυροσβεστική αναζητούν στην ευρύτερη περιοχή του Άργους οποιοδήποτε στοιχείο για τον 32χρονο με καταγωγή από την Ναύπακτο.

Στην περιοχή βρίσκονται και οι γονείς του νεαρού οι οποίοι αγωνιούν για το παιδί τους και περιμένουν οποιοδήποτε σημάδι ζωής.



Πηγή: npress. nafpaktianews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες