ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Ο ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ-Μαθητές, Γονείς, Εκπαιδευτικοί στηρίζουμε το σχολείο μας - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Ιανουαρίου 15, 2018

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Ο ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ-Μαθητές, Γονείς, Εκπαιδευτικοί στηρίζουμε το σχολείο μας

Ξεκίνησε ο Σχολικός Διαγωνισμός Ανακύκλωσης για τα Δημοτικά σχολεία του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, με στόχο την ευαισθητοποίηση και επιβράβευση της Σχολικής Κοινότητας σε θέματα ανακύκλωσης.

Ο Σχολικός Διαγωνισμός Ανακύκλωσης υλοποιείται από τον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κορινθίας, την YDRIA WATERS, την ΑΦΗΣ Α.Ε. και την REVIVE. στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας followgreen.

Μαθητές και εκπαιδευτικοί ανακυκλώνουν σε ειδικούς κάδους που τοποθετήθηκαν στα σχολείο. Ξεκινάμε από το σπίτι όπου διαχωρίζουμε τα παρακάτω υλικά και τα φέρνουμε στο σχολείο για ανακύκλωση:
  • Χαρτί έντυπο (βιβλία, περιοδικά, τετράδια, εφημερίδες)
  • Μπαταρίες 
  • Τηγανέλαιο τοποθετημένο σε πλαστικό μπουκάλι του 1-1,5 lt
Όταν γεμίσουν οι κάδοι, τα υλικά ζυγίζονται από τους ανακυκλωτές και το σχολείο λαμβάνει πόντους επιβράβευσης, ανά κιλό ανά υλικό.

Στόχος του Δήμου είναι να επιβραβεύσει όλα τα σχολεία που συμμετέχουν στην πρωτοβουλία αυτή και στα πρώτα σχολεία θα δοθούν χρηστικά δώρα.

Στην ειδική ενότητα «ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ» μπορούμε να δωρίσουμε πόντους επιβράβευσης στα σχολεία της επιλογής ή των παιδιών μας και να παρακολουθούμε τις επιδόσεις όλων των σχολείων.

Σας καλούμε όλους, και ιδιαίτερα τους γονείς, να στηρίξουμε ενεργά τον Σχολικό Διαγωνισμό Ανακύκλωσης:

⇾ μέσα από τη δημοτική ψηφιακή πλατφόρμα www.followgreen.gr/loutraki, και να δωρίσουμε πόντους επιβράβευσης στα σχολεία

⇾ ξεκινώντας από το σπίτι, διαχωρίζοντας τα υλικά τα οποία φέρνουν τα παιδιά στο σχολεία για ανακύκλωση.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες