Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού: Έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 14, 2017

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού: Έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες


Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε σήμερα Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017 από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), μεταβολή του καιρού προβλέπεται το Σάββατο (16-12-17) και από τα δυτικά με ισχυρές βροχές και καταιγίδες και θυελλώδεις νοτιάδες στα πελάγη.

Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:

1. Το Σάββατο (16-12-17)

Α] Από τις μεσημεριανές ώρες το Ιόνιο, η Ήπειρος, η Δυτική Μακεδονία, η Δυτική Στερεά, η Πελοπόννησος, σταδιακά η Κεντρική Στερεά, πιθανόν η Ανατολική Στερεά, πιθανόν πρόσκαιρα τα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το βράδυ το Βορειοανατολικό Αιγαίο.

Β] Οι νότιοι άνεμοι στα πελάγη θα φτάνουν τα 8 και πιθανόν τοπικά τα 9 μποφόρ.

2. Την Κυριακή (17-12-17) μέχρι τη νύχτα τα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου, μέχρι το μεσημέρι η Θράκη και τις πρωινές ώρες πιθανόν η Δυτική Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες