Οικογενειακό επίδομα ΟΓΑ: Πότε θα καταβληθεί η τέταρτη δόση - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 07, 2017

Οικογενειακό επίδομα ΟΓΑ: Πότε θα καταβληθεί η τέταρτη δόση


Η δ’ δόση για το επίδομα τέκνων του ΟΓΑ αναμένεται να πληρωθεί πριν τη γιορτή των Χριστουγέννων και πιο συγκεκριμένα την περίοδο 18 με 22 του Δεκέμβρη.

Μαζί με τη δόση του δ’ τριμήνου από τον ΟΓΑ θα πραγματοποιηθεί πληρωμή και για όποιες αιτήσεις Α21 δεν έχουν πληρωθεί -λόγω ελλιπών δικαιολογητικών- καθώς και για όσες υποβλήθηκαν ή πρόκειται να υποβληθούν από την 1ηΟκτωβρίου και έπειτα.

Υπενθυμίζεται πως για το 2017, οι δικαιούχοι μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις Α21 στην ΑΑΔΕ(σύστημα taxis) μέχρι και τις 15 Ιανουαρίου.

Ο ΟΓΑ θα ειδοποιήσει με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο όσους πρέπει να προσκομίσουν συμπληρωματικά δικαιολογητικά, αλλά ταυτόχρονα καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του (www.oga.gr), πεδίο «Πληροφορίες Αιτήσεων Οικογενειακών Επιδομάτων») προκειμένου να ενημερωθούν σχετικά.

www.cnn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες