Ράμπες Για Τους Μαθητές ΑμεΑ Θα Αποκτήσουν Όλα Τα Σχολεία - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Δεκεμβρίου 03, 2017

Ράμπες Για Τους Μαθητές ΑμεΑ Θα Αποκτήσουν Όλα Τα Σχολεία


Ένα πρόβλημα δεκαετιών πρόκειται να αντιμετωπίσει η πρωτοβουλία του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων για την τοποθέτηση ράμπας σε όλες τις σχολικές μονάδες (Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια), προκειμένου τα σχολεία της χώρας να είναι προσβάσιμα στα άτομα με κινητικά προβλήματα.

Για τον λόγο αυτό, με εγκύκλιό του το Υπουργείο καλεί τους Διευθυντές και τους Προϊσταμένους όλων των δημόσιων σχολείων να αναφέρουν έως τις 8 Δεκεμβρίου 2017 αν η σχολική μονάδα στην οποία υπηρετούν διαθέτει ράμπα πρόσβασης για άτομα με κινητικά προβλήματα.

Εάν δεν διαθέτει, θα πρέπει να προσδιορίσουν το είδος ράμπας που θα μπορούσε να τοποθετηθεί.

Διαβάστε αναλυτικά την εγκύκλιο πατώντας εδώ

infokids.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες