Άρης Ανδρεόπουλος: «Στόχος του Ποσειδώνα Λουτρακίου, η παραμονή» - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 14, 2017

Άρης Ανδρεόπουλος: «Στόχος του Ποσειδώνα Λουτρακίου, η παραμονή»


Μετά την ήττα (3-1) από την Άρτεμις Κορυδαλλού για την 9η αγωνιστική του Ά ομίλου της Α2 γυναικών ο Ποσειδώνας Λουτρακίου γυρίζει σελίδα και ρίχνει το βάρος στον αγώνα με την Αγ. Παρασκευή την Κυριακή (17/12, 17.00).

Ο «αρχιτέκτονας» του Ποσειδώνα και πολύπειρος τεχνικός Άρης Ανδρεόπουλος υποστήριξε στην κάμερα του SpotsonAir για την πορεία του συλλόγου του νομού Κορινθίας: «Στόχος μας είναι η παραμονή στην κατηγορία. Μας περιμένουν δύο κρίσιμα ματς στις επόμενες τρεις αγωνιστικές με Αγ. Παρασκευή και Βύρωνα, τα οποία θέλουμε να κερδίσουμε για να βάλουμε τις βάσεις παραμονής.

Όσον αφορά το ματς με την Άρτεμις, ο κ. Ανδρεόπουλος, σχολίασε με παροιμιώδη τρόπο: « Στην αρχή χαθήκαμε στα… στενά του Κορυδαλλού και μπήκαμε στον αγώνα στο τρίτο σετ. Μετά το 2-1 όλοι πιστέψαμε ότι θα μπορούσαμε να γυρίσουμε τον αγώνα. Είμαστε μια απρόβλεπτη ομάδα που παίζει αρκετούς πόντους καλά αλλά και αρκετούς χάλια.

Τελικά δεν τα καταφέραμε. Η Άρτεμις κέρδισε δίκαια και της αξίζουν συγχαρητήρια. Πολλά ξεκινούν από την οργάνωση που έχει ένα σωματείο. Και στο Λουτράκι το μέλημα μας είναι να οργανωθούμε οσο το δυνατόν καλύτερα.

Αυτό ξεκίνησε από πέρυσι και το συνεχίζουμε και φέτος ώστε αυτό να βγαίνει και στο γήπεδο. Περιμένουμε τους φιλάθλους του Λουτρακίου να μας στηρίξουν και στα παιχνίδια του δευτέρου γύρου. Το αξίζουν τα κορίτσια»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες