Ιδέες χριστουγεννιάτικης διακόσμησης για το χολ και την πόρτα - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 04, 2017

Ιδέες χριστουγεννιάτικης διακόσμησης για το χολ και την πόρτα


Τα Χριστούγεννα είναι μόλις 21 μέρες μακριά και είμαστε σίγουροι ότι όλοι σιγά σιγά έχουν μπει στους ρυθμούς του. Φέτος, λόγω της δεδομένης δύσκολης οικονομικής κατάστασης σε όλο τον κόσμο, σας δίνουμε μερικές συμβουλές για να νιώσετε τις γιορτές λίγο περισσότερο από κάθε χρόνο.

Ετοιμάσαμε για εσάς μια εντυπωσιακή gallery με πανέμορφες ιδέες για να βάλετε το σπίτι σας στο πνεύμα των Χριστουγέννων. Ρίξτε, λοιπόν, μια ματιά παρακάτω και αντλήστε ιδέες για την διακόσμηση της εξώπορτας του σπιτιού και του χολ σας.
χριστουγεννιάτικο στεφάνιΤο πιο όμορφο και 100% ελληνικό χριστουγεννιάτικο στεφάνι με από φύλλα ελιάς και καμπανάκια.

κουβάς με διακοσμητικάΈνας μεταλλικός κουβάς και μερικά χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά είναι ότι πρέπει για να διακοσμήσετε την είσοδο του σπιτιού.

δέντρο
Δημιουργήστε ένα πανέμορφο diy δέντρο στις γωνίες του τοίχου.

χριστουγεννιάτικη διακόσμηση
Ο μαυροπίνακας είναι πάντα μια όμορφη λύση.

ξύλα και φανάρια
Έχετε τζάκι στο σπίτι; Τοποθετήστε τα ξύλα στην μπροστινή όψη του σπιτιού και επιλέξτε μερικά φανάρια που θυμίζουν Χριστούγεννα.

κερί
Μπορείτε να επιλέξετε ένα απλό κερί και να το διακοσμήσετε αναλόγως.

χριστουγεννιάτικη διακόσμηση εξώπορτας
Στολίστε την εξώπορτα σας με ότι χριστουγεννιάτικο διακοσμητικό έχετε. Αρκεί, βέβαια, να ταιριάζουν μεταξύ τους.

χριστουγεννιάτικη διακόσμηση πορτας
Τοποθετήστε μερικά φυτά και βάλτε πάνω τους κόκκινες μπάλες για να δώσετε στην μπροστινή όψη του σπιτιού σας το χριστουγεννιάτικο στυλ που του αρμόζει.

ξύλινη σκάλα
Αν έχετε μια ξύλινη σκάλα μπορείτε να την διακοσμήσετε με λίγα κόκκινα φύλλα και μερικές κορδέλες.

χιονάνθρωπος
Με δύο στεφάνια τα οποία είναι τυλιγμένα με φωτάκια μπορείτε να δημιουργήσετε έναν πανέμορφο χιονάνθρωπο.

Ελπίζουμε να σας άρεσαν οι ιδέες μας και να αντλήσατε έμπνευση για την χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του σπιτιού σας. Μην ξεχνάτε, άλλωστε, ότι δεν χρειάζεται να βάλετε το χέρι σας βαθιά στην τσέπη σας, αρκεί να έχετε έμπνευση, χρόνο και δημιουργικότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες