Σοκ στην Τουρκία: Νεκρός από σφαίρα ο γιος του πρώην πρωθυπουργού Μεσούτ Γιλμάζ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Δεκεμβρίου 16, 2017

Σοκ στην Τουρκία: Νεκρός από σφαίρα ο γιος του πρώην πρωθυπουργού Μεσούτ Γιλμάζ


Σοκ έχει προκαλέσει στην Τουρκία η είδηση του θανάτου του γιου του πρώην πρωθυπουργού Μεσούτ Γιλμάζ, Μέχμετ Γιαβούζ Γιλμάζ.

Ο 38χρονος βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι του στο σπίτι του στην Κωνσταντινούπολη σήμερα το πρωί με μία σφαίρα στο κεφάλι και ένα πυροβόλο όπλο δίπλα του.

Οι τουρκικές αρχές ερευνούν όλα τα σενάρια, καθώς αρχικά υπέθεσαν πως πρόκειται για αυτοκτονία, ενώ στη συνέχεια βρήκαν στοιχεία που ενδεχομένως να παραπέμπουν σε δολοφονία. Δεν αποκλείεται, όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ, οι πιθανοί εκτελεστές του, να έστησαν το σκηνικό, ώστε να παρασύρουν την αστυνομία.




Ο πρώην πρωθυπουργός Μεσούτ Γιλμάζ

Ο 38χρονος γιος του Μεσούτ Γιλμάζ, Μεχμέτ Γιαβούζ εντοπίστηκε από τους σωματοφύλακές του, οι οποίοι ανέφεραν ότι δεν αντιλήφθηκαν το παραμικρό, ενώ ήταν εκείνοι που τον βρήκαν στο κρεβάτι του, με το πυροβόλο όπλο ακριβώς δίπλα του.

http://anemosanatropis.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες