Μάθετε τον σωματότυπό σας για να ντύνεστε και να γυμνάζεστε σωστά - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 06, 2017

Μάθετε τον σωματότυπό σας για να ντύνεστε και να γυμνάζεστε σωστά



Εσείς γνωρίζετε τι σωματότυπο έχετε; Με βάση τον σωματότυπό σας πρέπει να επιλέγετε τι θα φορέσετε, αλλά και το πώς θα γυμναστείτε.

Γνωρίζοντας το σχήμα του σώματός σας θα μπορέσετε να επιλέξετε τα κατάλληλα ρούχα, ώστε να τονίσετε τα καλά στοιχεία και να κρύψετε τα αδύναμά σας, αλλά και δεν θα χάσετε χρόνο στο γυμναστήριο, αφού πλέον θα μπορείτε να ασκήστε στοχευμένα και ακολουθώντας τη σωστή διατροφή να έχετε όσο το δυνατόν καλύτερα αποτελέσματα.
Ο σωματότυπος είναι συνδυασμός μυϊκής μάζας, δομής σκελετού και πυκνότητας. Αυτά τα χαρακτηριστικά καθορίζονται γονιδιακά και δεν αλλάζουν. Δεν σημαίνει όμως ότι δεν μπορείς να κάνεις σημαντικές αλλαγές.

Το μυστικό είναι να προσαρμόσεις τη διατροφή και την άσκησή σου με τέτοιον τρόπο, έτσι ώστε να αναπτύξεις τα καλύτερα χαρακτηριστικά σου κρύβοντας αυτά που δεν σου αρέσουν και τόσο και γνωρίζοντας και παραδεχόμενοι τις… ατέλειές σας με έξυπνα τρικ συνδυάστε τα ρούχα σας και τότε σίγουρα θα αποσπάσετε θετικά σχόλια.

press-gr.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες