Η Νέα Εμμονή Στη Μόδα, Είναι Αυτή - Εικόνες - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 15, 2017

Η Νέα Εμμονή Στη Μόδα, Είναι Αυτή - Εικόνες

Τα αστέρια είναι οι νέες polka dots για τη xρονιά που μας έρχεται, με τους μεγαλύτερους σχεδιαστές και brands να κάνουν μια στροφή στο μοτίβο που εμπνέει την ανανέωση και την πνευματικότητα.

Τα αστέρια δεν διακοσμούν πλέον μόνο τα girly fashion items ή τα κοσμήματα που φέρνουν καλή τύχη, αλλά και τα βραδινά φορέματα, τα παπούτσια και τα tops.

Μετά την φωτογράφηση, μάλιστα, της Gal Gadot με ένα εντυπωσιακό top διακοσμημένο με αστέρια αλλά και την εμφάνιση της Daisy Ridley στην πρεμιέρα της ταινίας Star Wars: The Last Jedi, φαίνεται ότι και οι celebrities λατρεύουν την νέα εμμονή της μόδας που σύντομα θα την δούμε και στις street style εμφανίσεις των fashionistas ανά τον κόσμο.


Ο οίκος Dior πρωτοπόρησε στην κολεξιόν για το Καλοκαίρι 2017 με ένα πουλόβερ διακοσμημένο με ένα γκρι αστέρι και το παρουσίασε στην πασαρέλα με μια τούλινη φούστα με το ίδιο πάτερν, ενώ και ο οίκος Balenciaga είχε παρουσιάσει ένα μονόχρωμο outfit με λευκά αστέρια.
dior kentriki

 dior
Dior, Άνοιξη/Καλοκαίρι 2017

balenciaga
Balenciaga Άνοιξη/Καλοκαίρι 2017

saab
 Elie Saab Καλοκαίρι 2017

Σύμφωνα με άρθρο, μάλιστα, της εφημερίδας Guardian, τα fashion girls ψάχνουν σε online καταστήματα ρούχα αλλά και αξεσουάρ με αυτό το μοτίβο, με τη λέξη «αστέρια» να έχει αυξηθεί κατά 17% στην αναζήτηση των fashion καταστημάτων και τα «κοσμήματα με αστέρια» κατά 39%. 

Ανακαλύψτε τα πιο hot fashion items της αγοράς που είναι εμπνευσμένα από τη νέα τάση της μόδας: 


gucci
Blind for Love κολιέ, Gucci

45308829BX_12_f
Startooth Minaudiere clutch, Karl Lagerfeld


river
Μαύρο Kimono με πούλιες, River Island

rixo
Stella Dress, Rixo London

 mango
Μπλούζα με ρίγες και αστέρια, Mango

788

Δερμάτινες μπότες, Saint Laurent 

gynaikamagazine.gr

http://mati-grnews.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες