ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ Β! Έκδοση - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 01, 2017

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ Β! Έκδοση


Κύριε Πρωθυπουργέ,

Το Κοινωνικό μέρισμα που εξαγγείλατε, το παρέλαβε η Σιωνιστική «Αριστερά» του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και η γραφειοκρατία, και το κατάντησαν σαν τα μούτρα τους.

Ζητάνε ΑΦΜ- ΑΜΚΑ-ΙΒΑΝ-στοιχεία ταυτότητας, περιουσιακά στοιχεία, κινητό τηλ. e-mail, κ.λ.π. ενώ αυτά μπορούν να τα βρούν στη φορολογική δήλωση, και αυτόματα να πιστωθεί το μέρισμα στη Τράπεζα, για όσους δικαιούνται.

Έτσι θα παταχθεί η γραφειοκρατία, με απλές λύσεις.

Όλα αυτά ΕΑΝ σας επιτρέψει η Τρόϊκα των Σιωνιστών δανειστών του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!!

Ανοίξτε το διαδίκτυο με το όνομα ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ, και θα καταλάβετε τι «χαρτούρα» ζητάνε, ώστε να καταστεί το δώρο που υποσχεθήκατε στις φτωχές οικογένειες «δώρον άδωρον».

Η Γραφειοκρατία αποτελεί τροχοπέδη για την ανάπτυξη της Ελληνικής Οικονομίας.

Οι δούλοι των δανειστών των Σιωνιστών του ΡΟΤΣΙΛΝΤ κάνουν τέτοια δώρα...............

Τόσο σας επέτρεψε το αφεντικό σας η Ρουμάνα ΔΡΑΚΟΥΛΕΣΚΟΥ, υπηρέτρια των «ΘΕΣΜΩΝ» των δανειστών του Εβραίου Σιωνιστή ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!

Η Βουλγάρα ΚΟΥΝΕΒΑ ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ψήφισε ΝΑΙ στον εξοπλισμό της Σαουδικής Αραβίας, και οι ευρωβουλευτές της Ν.Δ. του Κυριάκου, για το βομβαρδισμό των παιδιών της φτωχιάς ΥΕΜΕΝΗΣ.

Οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ είναι αυτοί που μας βύθισαν στη ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ για να τα «κονομάνε», είναι αυτοί που ίδρυσαν τους ISIS, είναι αυτοί που εφοδιάζουν τη Βόρειο Κορέα με πυρηνικά και πυραύλους, για την αντιπαλότητά τους με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόλαντ ΤΡΑΜΠ.

Με τα χρήματα των Ελλήνων της ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ kai των Μνημονίων, χρηματοδοτούν οι υπηρέτες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ τους ISIS, και εξοπλίζουν τη Β.ΚΟΡΕΑ με πυρηνικά και πυραύλους, εναντίον των ΗΠΑ.

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, αν και εσείς οι Σιωνιστές «Αριστεροί» της πλάκας, της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Εβραϊκής ΕΛΙΤ & Σιωνιστικής Παγκοσμιοποίησης του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, δεν εορτάζετε............

Τελειώνω με το σύνθημα, ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ !!!!!!!!!!

ΑΠΟ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ & ΕΛΙΤ

ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ

Ομάδα Διεθνών Σχέσεων & Γεωπολιτικής

Έλληνες Πατριώτες



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες