Λαϊκή Ενότητα: Πανικόβλητοι στην κυβέρνηση. Δίνουμε συμβολικό παρών στα Ειρηνοδικεία - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 06, 2017

Λαϊκή Ενότητα: Πανικόβλητοι στην κυβέρνηση. Δίνουμε συμβολικό παρών στα Ειρηνοδικεία

Δίνουμε δυναμικό «παρών» στα Ειρηνοδικεία και αυτήν την Τετάρτη 6/12 παρά την απόφαση των συμβολαιογράφων για αναστολή των πλειστηριασμών με πρόσχημα την έλευση Ερντογάν

Θα είμαστε όλες και όλοι στο Ειρηνοδικείο Αθηνών (Κυρ. Λουκάρεως 14) την Τετάρτη, στις 3 μ.μ.
Η Κυβέρνηση πανικόβλητη από την μαζικοποίηση του κινήματος κατά των πλειστηριασμών και από την κοινωνική αγανάκτηση για την αρπαγή της λαϊκής κατοικίας και περιουσίας, επικαλούμενη την αδυναμία «αστυνόμευσης» των πλειστηριασμών λόγω διάθεσης αστυνομικών δυνάμεων για την επίσκεψη Ερντογάν και τις κινητοποιήσεις για την επέτειο δολοφονίας του Γρηγορόπουλου, ζήτησε από τον σύλλογο Συμβολαιογράφων Αθήνας- Πειραιά, να αναστείλει τους πλειστηριασμούς που είχαν προγραμματιστεί για αύριο.

Παρά το γεγονός όμως ότι πλειστηριασμοί  κατ’ εξαίρεση έχουν ανασταλεί στελέχη και μέλη της ΛΑ.Ε θα δηλώσουν, συμβολικά και αγωνιστικά, «παρών» στο Ειρηνοδικείο Αθηνών (οδός Λουκάρεως 14) και σε όλα τα ειρηνοδικεία, καθιστώντας σαφές ότι ο αγώνας κατά της υφαρπαγής των λαϊκών κατοικιών θα συνεχιστεί με ακόμη μεγαλύτερη ένταση.

Δεν μας φοβίζουν οι επ’ αυτοφώρω συλλήψεις, η χρήση αστυνομικής βίας και η ρίψη χημικών.

Θα είμαστε στα Ειρηνοδικεία όλης της χώρας και αύριο Τετάρτη και κάθε Τετάρτη, μέχρι την τελική νίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες