Τρομοκρατική επίθεση κατά του σκοπού της διμοιρίας των ΜΑΤ στη Χαρ. Τρικούπη - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Νοεμβρίου 06, 2017

Τρομοκρατική επίθεση κατά του σκοπού της διμοιρίας των ΜΑΤ στη Χαρ. Τρικούπη


Τρομοκρατικό χτύπημα με στόχο τους αστυνομικούς που υπηρετούν στα ΜΑΤ και βρίσκονται έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, βλέπει η ΕΛ.ΑΣ. πίσω από τους πυροβολισμούς που σημειώθηκαν λίγο πριν από τις 8.00 το βράδυ.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ένα άτομο προσέγγισε πεζό τους δύο αστυνομικούς στη συμβολή των οδών Διδότου και Χαριλάου Τρικούπη. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές οι άνδρες των ΜΑΤ στη θέα του όπλου, έπεσαν στο έδαφος με τον δράστη να πυροβολεί τουλάχιστον πέντε φορές με σκοπό να τους σκοτώσει.

Το θράσος του ενόπλου ήταν τόσο μεγάλο που δεν δίστασε να πυροβολήσει, παρά το γεγονός ότι στο σημείο υπήρχαν πολίτες. Αυτή την ώρα η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη και όπως αναφέρουν πηγές της ΓΑΔΑ επιβιβάστηκε σε μοτοσικλέτα, την οποία οδηγούσε συνεργός του.

Από το κέντρο επιχειρήσεων της ΓΑΔΑ έχει δοθεί εντολή στα πληρώματα της άμεσης δράσης να εντοπίσουν μοτοσικλέτα, στην οποία επέβαιναν δύο άτομα που φορούσαν μαύρα ρούχα.

enikos.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες