ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ , ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΓΙΟΥΝΚΕΡ.(Ο ΔΟΤΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕΡΟΣ 'Β) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Νοεμβρίου 19, 2017

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ , ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΓΙΟΥΝΚΕΡ.(Ο ΔΟΤΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕΡΟΣ 'Β)


ΠΟΤΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΛΗ....  ΔΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗΚΕ ΟΠΩΣ ΤΡΟΛΛΑΡΙΖΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ .ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΟΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ.

Σε επιστολή προς τον Γιούνκερ στις 22 Ιουνίου 2015 , 2 εβδομάδες πριν το δημοψήφισμα , παρακαλάει γονατιστός στα 4 (Θυμάσαι Πανούλη;;) . ο επαναστάτης της 10αρας , τον Γιούνκερ να βάλει και λίγο λάδι , να μην είναι τόσο ξερός ο εμπρικουμές.Συγκεκριμένα αναφέρει ότι όλα ήταν προσυμφωνημένα από τις 20 Φεβρουαρίου 2015 ενώ έλεγε στους Έλληνες ότι διαπραγματεύεται ΣΚΛΗΡΑ, ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ.

ΤΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ;;;;

ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΚΟΡΝΙΖΑ.ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝΕ ΟΙ ΝΕΟΙ.




ΠΗΓΗ: photognomon.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες