Πως να εχετε ζεστό νερό χωρίς την χρήση ρευματος (Βίντεο) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Οκτωβρίου 28, 2017

Πως να εχετε ζεστό νερό χωρίς την χρήση ρευματος (Βίντεο)


Χρησιμοποιώντας κάποια ανακυκλωμένα εξαρτήματα και έναν θερμαινόμενο χώρο (rocket stove) μπορείτε να ζεστάνετε και να αντλήσετε όλο το ζεστό νερό που θα χρειαστείτε ποτέ χωρίς ρεύμα.

Αυτή η ευφυής τεχνική χρησιμοποιεί θερμικό σιφόνι ως αντλία για να μετακινήσει το φρέσκο ​​θερμαινόμενο νερό στη δεξαμενή.

Αυτή είναι μια πολύ έξυπνη καινοτομία απο ένα άτομο που υποστηρίζει πώς μπορεί να ζεστάνει το νερό, χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.

Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνετε οικονομία χρημάτων, αν θέλετε να μειώσετε τις δαπάνες σας αξίζει η δοκιμή.

Όπως φαίνεται ο καθένας μπορεί να μάθει να το κάνει.

Δείτε το βίντεο.



sevenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες