ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ – ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Οκτωβρίου 27, 2017

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ – ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


Η Βουλή των Ελλήνων, αναγνωρίζοντας την αδιάλειπτη παρουσία του Ιστορικού – Λαογραφικού Μουσείου Βάσω Πετροπούλου - Παν. Γαρταγάνη στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης της Κορίνθου μέσω των εκτενέστατων εκπαιδευτικών και επιστημονικών του δράσεων, ανακοίνωσε πως ανταποκρίνεται στο αίτημα του Μουσείου για χρηματοδότηση των αναγκών συμβάλλοντας με εφάπαξ οικονομική ενίσχυση ύψους 10.000 ευρώ. Για την σημασία του έργου που επιτελεί το Ιστορικό – Λαογραφικό Μουσείο Κορίνθου είχαν με παρέμβασή τους ενημερώσει το Γραφείο του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων οι βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Κορινθίας, Μαρία Θελερίτη, Γιώργος Ψυχογιός και Γιώργος Τσόγκας, ενώ επιστολή στήριξης του αιτήματος του Μουσείου που συνοδευόταν με Απόφαση του ΔΣ είχε σταλεί και ο Δήμος Κορινθίων.

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Κόρινθο πριν μερικούς μήνες, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων ‘Παύλεια 2017’, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος είχε επισκεφθεί το Ιστορικό – Λαογραφικό Μουσείο και είχε εκφράσει το ενδιαφέρον του για τα εκθέματα και το ευρύ πολιτιστικό και εκπαιδευτικό έργο που επιτελεί, καθώς και την ανάγκη ενίσχυσής του.

Κόρινθος , 27 Οκτωβρίου 2017
Γραφείο Τύπου ΣΥ.ΡΙΖ.Α Κορινθίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες