Παρουσίαση της ποιητικής συλλογής «Αλήθειες, όνειρα και ειρήνη» από την Δήμητρα Σωκράτους! - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 21, 2017

Παρουσίαση της ποιητικής συλλογής «Αλήθειες, όνειρα και ειρήνη» από την Δήμητρα Σωκράτους!


Η Δήμητρα Σωκράτους παρουσιάζει την ποιητική της συλλογή για παιδιά «Αλήθειες, όνειρα κι ειρήνη» σε εικονογράφηση Χαράλαμπου Επαμεινώνδα την Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 7 μ.μ. στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Τράπεζας Κύπρου (Λεωφ. Ε. Παλληκαρίδη) στην Πάφο.
Η ποιητική συλλογή «Αλήθειες, όνειρα και ειρήνη» ξεχωρίζει για την πρωτοτυπία, την παιγνιώδη διάθεση των στίχων και τη χαρά της ζωής, που θέλουν να μεταδώσουν τα ποιήματα στα παιδιά ηλικίας 8 έως 12 ετών, για τα οποία προορίζονται.
Την ποιητική συλλογή παρουσιάζουν ο εκπαιδευτικός και λογοτέχνης κ. Αντώνης Πιλλάς και ο συγγραφέας Παιδικής Λογοτεχνίας, ποιητής κι εκδότης, κ. Τάσος Αριστοτέλους. Χαιρετισμό απευθύνουν Μέλος του Δ.Σ. του Κυπριακού Συνδέσμου Παιδικού Νεανικού Βιβλίου, η Λειτουργός του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου κα Ελευθερία Χριστοφόρου, ο Επισκέπτης Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις, Πρόεδρος του Παγκύπριου Συμβουλίου Ειρήνης και Πρόεδρος της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών Πάφου, δρ Στέλιος Σοφόκλης, και ο Πρόεδρος της Επαρχιακής Επιτροπής ΠΟΕΔ Πάφου, κ. Γιώργος Γεωργιάδης. Ευχαριστήρια αντιφώνηση απευθύνουν ο ζωγράφος και εικονογράφος, κ. Χαράλαμπος Επαμεινώνδας και η συγγραφέας Παιδικής Λογοτεχνίας, κα Δήμητρα Σωκράτους.
Η εκδήλωση περιλαμβάνει τραγούδια από την παιδική χορωδία Camerton του Κυπρορωσικού Συνδέσμου Πάφου, υπό τη διεύθυνση της Μαέστρου κας Anna Izmailova και δρώμενα από μαθητές του Θεατρικού Ινστιτούτου Πάφου, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της κας Βαλεντίνας Πολυκάρπου. Το πρόγραμμα της βιβλιοπαρουσίασης συντονίζει η φιλόλογος κα Δήμητρα Σιέλη.
Ελεύθερη είσοδος.
Τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν σε συγκεκριμένο φιλανθρωπικό σκοπό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες