ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Η Φιλαρμονική Ορχήστρα Λουτρακίου και ο Γιάννης Κότσιρας σε μια μοναδική σύμπραξη στα πλαίσια του Loutraki Festival 2017 !- ΒΙΝΤΕΟ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Αυγούστου 08, 2017

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Η Φιλαρμονική Ορχήστρα Λουτρακίου και ο Γιάννης Κότσιρας σε μια μοναδική σύμπραξη στα πλαίσια του Loutraki Festival 2017 !- ΒΙΝΤΕΟ


Στα πλαίσια του Loutraki Festival 2017 η Φιλαρμονική Ορχήστρα Λουτρακίου σε σύμπραξη με τον καταξιωμένο ερμηνευτή Γιάννη Κότσιρα σε μια μοναδική συναυλία στο πρώτο Δημοτικό Σχολείο Λουτρακίου το Σάββατο 12 Αυγούστου 2017....



Με μισό αιώνα και πλέον συνεχή παρουσία και μουσική γενικότερα δράση, η Φιλαρμονική Ορχήστρα Λουτρακίου αποτελεί ένα πολιτιστικό θερμοκήπιο του Δήμου και με διακρινόμενη πολυσήμαντη καλλιτεχνική παρουσία εκτός των ορίων του.

Από το 1961, έτος ιδρύσεως της, με διακεκριμένους καθηγητές (μέλη των μεγαλύτερων συμφωνικών ορχηστρών της χώρας) οι οποίοι διδάσκουν όλες τις ειδικότητες των πνευστών και κρουστών μουσικών οργάνων παράλληλα με τη διδασκαλία θεωρίας και σολφέζ, λειτουργεί ως μουσική σχολή, παρέχοντας έτσι μια ολοκληρωμένη και οργανωμένη κατά τις απαιτήσεις υψηλών προτύπων μουσική παιδεία σε ένα δυναμικό άνω των 200 μελών, με ενεργά τα 80 εξ αυτών.

Η Φιλαρμονική μετέχει σε όλες τις θρησκευτικές και εθνικές εορτές του Δήμου. Με το πλούσιο ρεπερτόριο της που προέρχεται από όλα τα είδη μουσικής με έργα Ελλήνων και ξένων συνθετών, καλύπτει τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου και λαμβάνει μέρος σε αντίστοιχες άλλων πόλεων της Ελλάδας, σε γνωστά φεστιβάλ ( Αθηνών, Κερκύρας, Καλαμάτας, Λευκάδας κ.τ.λ.) αλλά και στο εξωτερικό (Culture Center και Pickwick Theater, Σικάγο).

Με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα Λουτρακίου εκτός της σύμπραξης σπουδαίων σολίστ (Σπύρος Μουρίκης, Χρήστος Καλούδης, Ανίλντα Λιάκου, Ελπινίκη Ζερβού, Νίκος Στεφάνου, Κική Τροχάνη, Λουκία Σπανάκη) ή τη συμμετοχή της σε εκδήλωση του Διονύση Σαββόπουλου, έχουν συμπράξει και άλλοι γνωστοί Έλληνες καλλιτέχνες (Γιάννης Βογιατζής, Πασχάλης Αρβανιτίδης κ.α.) ενώ στην καθιερωμένη «βραδιά πανσελήνου» του Αυγούστου στον αρχαιολογικό χώρο του Ηραίου Βουλιαγμένης έχουν συμπράξει σπουδαίες ερμηνεύτριες (Νίνα Λοτσάρη, Φωτεινή Δάρρα, Μελίνα Ασλανίδου και Ελευθερία Αρβανιτάκη).

Το 2013 σε συνεργασία με την χορευτική ομάδα Danza Flamenca Grupo η Φιλαρμονική παρουσίασε σε ένα μουσικοχορευτικό υπερθέαμα την όπερα Carmen του Georges Bizet στο θέατρο Badminton.

Από τους πλέον στενούς συνεργάτες της Φιλαρμονικής ο Αλέξης Κωστάλας.


Τη Φιλαρμονική από το 2010 διευθύνει ο αρχιμουσικός Πελοπίδας Μαυρόπουλος.



Εισιτήρια:
10 € προπώληση
12 € ταμείο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες