Κύπρια Φοιτήτρια Απέδειξε Ότι Η Γη Είναι Επίπεδη! Ανάστατη Η Επιστημονική Κοινότητα! - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Ιουλίου 11, 2017

Κύπρια Φοιτήτρια Απέδειξε Ότι Η Γη Είναι Επίπεδη! Ανάστατη Η Επιστημονική Κοινότητα!


Πρόσφατα, η εκπαιδευτική και επιστημονική κοινότητα «συγκλονίστηκε» από μια διδακτορική φοιτήτρια Φυσικής. Η νεαρή Κύπρια παρουσίασε μια διατριβή, στην οποία ισχυρίζεται ότι η Γη είναι επίπεδη, ακίνητη, αποτελεί το κέντρο του σύμπαντος και είναι μόλις περίπου 13.500 ετών....
Επιπλέον, απέρριψε τη φυσική του Νεύτωνα και του Αϊνστάιν, την αστρονομία του Κοπέρνικου και του Κέπλερ, την κοσμολογική θεωρεία της Μεγάλης Έκρηξης και πολλές άλλες επιστημονικές διδασκαλίες του παρελθόντος. Η φοιτήτρια υπέβαλε την εν λόγω διατριβή μετά από πέντε χρόνια εργασίας. Τελικά, στάλθηκε σε δύο βαθμολογητές, περνώντας το πρώτο στάδιο των εγκρίσεων.  Η διδακτορική διατριβή αναφέρει ότι η Γη είναι επίπεδη και παραμένει ακίνητη στη μέση του σύμπαντος, ενώ περιμετρικά του Γήινου “δίσκου” υπάρχει ένα τείχος πάγου ύψους 50 περίπου μέτρων που εμποδίζει τους ωκεανούς να “χυθούν” στο διάστημα.
Επιπλέον υποστηρίζει ότι ο Ήλιος έχει διάμετρο 1.135 χιλιομέτρων και όχι 1,4 εκατομμύριο χιλιόμετρα και ότι το φεγγάρι έχει πλάτος 908 χιλιομέτρων. Αναφέρεται ότι και τα δύο αυτά ουράνια σώματα, είναι 687 και 23 φορές πλησιέστερα στον πλανήτη μας από ότι νομίζαμε μέχρι σήμερα. Στη διατριβή αναγράφεται ότι υπάρχουν 11 πλανήτες και ότι τα αστέρια έχουν περιορισμένο αριθμό. Εκτός από τη διατριβή, δημοσιεύθηκε και σε ένα περιοδικό που επικαλείται τον γεωκεντρισμό του πλανήτη το οποίο απο τότε σταμάτησε να εκδίδεται αφήνοντας πολλά ερωτηματικά.
Όπως δήλωσε η νεαρή φοιτήτρια, στόχος της διατριβής της ήταν να καταρρίψει μια και καλή την θεωρία περί Επίπεδης Γης, καθώς την θεωρούσε γελοία. Όμως μετά από χρόνια επίπονης ερευνάς, προς μεγάλη της έκπληξη ανακάλυψε ότι όλες οι ενδείξεις τείνουν να αποδείξουν ότι εν τέλει, η Γη είναι πράγματι επίπεδη! Έτσι προσάρμοσε την διατριβή της προς νέα πορεία και μέσα από την έρευνα ΑΠΕΔΕΙΞΕ ότι ο πλανήτης μας δεν είναι μια σφαίρα όπως μας έκαναν να πιστεύουμε τους τελευταίους αιώνες, αλλά ένας δίσκος, όπως πίστευαν οι περισσότεροι προηγμένοι αρχαίοι πολιτισμοί!
Ο πιο εύκολος τρόπος για να αποδείξεις ότι η Γη μας δεν είναι σφαίρα, είναι να προσπαθήσεις να αποδείξεις ότι δεν είναι Επίπεδη! Θα εκπλαγείς από το τι θα ανακαλύψεις!
Μόλις μέρες αφού έδωσε την διατριβή της για αξιολόγηση, η νεαρή Κύπρια δέχτηκε επιστολή απο την NASA, κάτι το οποίο την χαροποίησε ιδιαιτέρως. Στην επιστολή υπήρχε επίσημη προσφορά για να δουλέψει στις εγκαταστάσεις της στο Χιούστον, με μοναδικό όρο να μην δημοσιεύσει την έρευνα της και να αποτελέσει περιουσιακό στοιχείο της NASA. Αφού τους ευχαρίστησε, δήλωσε ότι θα ήταν τιμή της να δουλέψει για την NASA καθώς ήταν παιδικό της όνειρο, αλλά μόνο αφού εκδοθεί σε επιστημονικό σύγγραμα η διατριβή της και φυσικά να έχει τα πνευματικά της δικαιώματα.
Μετά από την άρνηση της, η NASA επικοινώνησε με τον Πρύτανη του συγκεκριμένου Πανεπιστημίου και ζήτησε όπως η συγκεκριμένη φοιτήτρια να διαγραφεί (για ποιο λόγο άραγε?) και το σύγγραμμα της να απορριφθεί σαν ψευδές χωρίς μάλιστα να μπορεί να εκδοθεί πουθενά. Αυτή η πράξη είναι τουλάχιστον ύποπτη.
Ο πρώην πρόεδρος της Κυπριακής Αστρονομικής Ομοσπονδίας πήρε ένα αντίγραφο και το δημοσίευσε στο ίντερνετ. Πολλοί έχουν θεωρήσει τις απόψεις αυτές σκανδαλώδεις, καθώς η διατριβή απορρίπτει ρητά τη σύγχρονη επιστήμη. Μερικοί ωστόσο, ενοχλούνται από το γεγονός ότι έγινε από μια φοιτήτρια διδακτορικού και από το ότι ο επιβλέπων ήταν ο ανώτερος καθηγητής στον ακαδημαϊκό κόσμο. Ορισμένοι κρίνουν τα όσα έχουν γραφτεί, λόγω των πολυάριθμων γραμματικών σφαλμάτων και των ανεπαρκών αναφορών ωστόσο το γεγονός ότι είναι επιστημονικά τεκμηριωμένο δεν μπορεί να αγνοηθεί.
Η νεαρή της οποίας το όνομα και το Πανεπιστήμιο δεν μπορούμε να αναφέρουμε για ευνόητους λόγους, έχει αποτραβηχτεί απο την δημοσιότητα μέχρι να είναι έτοιμη να ταράξει τα νερά της Αστροφυσικής όπως την ξέρουμε, αλλά και να αποκαλύψει την μεγαλύτερη συνωμοσία κατά της ανθρωπότητας! Σε κάποιους ιστότοπους αναφέρεται ως Ινδή, Αμερικανίδα, Σουδανή και μερικές άλλες εθνικότητες. Σύντομα όμως θα λάμψει η αλήθεια. Η επίσημη επιστολή απο την NASA καθώς και κάποιες ηχογραφημένες συνομιλίες με στελέχη της είναι φυλαγμένα σε θυρίδα ασφαλείας και όταν έρθει η ώρα θα δημοσιοποιηθούν. Ανοίξτε τα μάτια σας!
The truth is out there…
newsthessaloniki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες