Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΓΡΙΩΝ…. - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Ιουλίου 15, 2017

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΓΡΙΩΝ….


Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ …ΤΩΝ ΑΓΡΙΩΝ
Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017
Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”
egerssi@otenet.gr
http://www.egerssi.gr
Άντε και …Υπουργός!...

Εάν δεν ήταν μέλος και πολύτιμο γρανάζι της μηχανής του Συστήματος, δεν θα γινόταν ποτέ Πρόεδρος του Αρείου Πάγου! Δεν θα γινόταν ποτέ δοτή Πρωθυπουργός της Πατρίδας!

Μιλάω φυσικά για την κ. Βασιλική Θάνου! Τη νέα άμισθη (;;;) προϊσταμένη του Νομικού Γραφείου της Γενικής Γραμματείας της Κυβέρνησης! Που ωστόσο, με απόφαση του Πρωθυπουργού που δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ, η κ. Θάνου θα δικαιούται οδοιπορικών εξόδων και βεβαίως ημερήσιας αποζημίωσης για όσες τουλάχιστον ημέρες θα βρίσκεται εκτός της υπηρεσίας της!
Βλέπετε “το αμισθί” περικλείει το πονηρό: «για να μην χάσουν οι εμπλεκόμενοι το δικαίωμα της σύνταξης ή άλλων παράπλευρων αποδοχών»!
Είναι επίσης περίεργο, πως η σύμβαση προβλέπει την διετή απασχόληση της κ. Θάνου, ενώ σε παρ΄ όμοιες περιπτώσεις του παρελθόντος οι συμβάσεις είχαν εξάμηνη διάρκεια, με δυνατότητα ανανέωσης!
Θα σας θυμίσουμε, πως μόλις ο Αντώνης Σαμαράς έγινε Πρωθυπουργός πήρε στο Μαξίμου Νομικό του Σύμβουλο, τον τότε Πρόεδρο Δικαστών και Εισαγγελέων κ. Μπάμπη Αθανασίου! Ναι, τον μετέπειτα Υπουργό της Δικαιοσύνης!
Γι΄ αυτό, αύριο – μεθαύριο θα δείτε και την κ. Θάνου στα Υπουργικά έδρανα!
Ίσως πολύ σύντομα, με τον πρώτο ανασχηματισμό!
Έτσι, αμείβει το Σύστημα, τα παιδιά του!!

Τι λέει …το στόμα του!

Ο Υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μπαλάφας σίγουρα σε διαγωνισμό πολιτικής βλακείας, κατ΄ αντιστοιχία των αντιβραβείων των Όσκαρ όπου “βραβεύονται” οι χειρότερες ταινίες, σίγουρα θα έπαιρνε το πρώτο βραβείο! Το “Χρυσό Βατόμουρο” θα ήταν όλο δικό του.
Πώς άλλωστε θα γινόταν διαφορετικά, όταν αυτός ο νεόκοπος Υπουργός μας, πριν από λίγες ημέρες σε τηλεοπτικό σταθμό υπερηφανευόταν για τη μείωση της εγκληματικότητας και της παραβατικότητας από την κυβέρνηση, ισχυριζόμενος ότι ο θάνατος- φόνος του μικρού Μάριου στο Μενίδι προήλθε από μια “στραβή”;;

Ωστόσο, ο κατήφορος αυτού του αμετροεπή άνδρα δεν έχει σταμάτημα!
Έτσι, προχθές σε νέα τηλεοπτική του εμφάνιση – αφού με τις ανοησίες του έχει γίνει η χαρά των δημοσιογράφων – πέταξε άλλη μια βαρύγδουπη κοτσάνα:
Ναι σας λέω, με σταματάει ένα μηχανάκι στο δρόμο, είναι γεγονός σας διαβεβαιώνω, του ανοίγω το παράθυρο του αυτοκινήτου – της κλιματιζόμενης υπουργικής κουρσάρας – και μου λέει: σας θεωρούν ευεργέτες εσάς της κυβέρνησης!
Ρε παιδιά χάθηκαν οι ντομάτες;; Χάθηκαν τα γιαούρτια;;
Τι λέει ο άνθρωπος;; Η Εξουσία τους έχει πάρει τα μυαλά και δεν έχουν επίγνωση της σκληρής έως απάνθρωπης οικονομικής κατάστασης που βιώνει ο Έλληνας στις ημέρες τους!!
Έτσι, θα μπορούσε ο Γιάννης Μπαλάφας να είναι ο “Μάνος Αποστόλου” που υποδυόταν στην κινηματογραφική ταινία “Ξύπνα Βασίλη” ο Αλέκος Αλεξανδράκης! Ο οποίος ήταν κομμουνιστής και αρθρογραφώντας σε μια αριστερή εφημερίδα καταφερόταν κατά του ποιητή Φανφάρα με περιφρονητικούς χαρακτηρισμούς! Παρ΄ όλα αυτά όμως, το λαχείο αλλάζει την τύχη και τις πεποιθήσεις του Μάνου και στέλνει στο φρενοκομείο τον Βασίλη Βασιλάκη (Γιώργος Κωνσταντίνου), που είχε γίνει γαμπρός του Μάνου!

Μετά την αποθεραπεία του, ο Βασίλης επισκέπτεται την αδελφή του και το γαμπρό του, που έχουν αλλάξει συνήθειες, τρόπο ζωής και ιδέες και τους πετυχαίνει σε μια δεξίωση που οργάνωναν! Σε αυτήν τη δεξίωση τιμώμενο πρόσωπο ήταν ο ποιητής Φανφάρας, αφού ο Μάνος είχε γίνει συνέταιρος με την κ. Φαρλάκου (Τασσώ Καββαδία) στον εκδοτικό οίκο που εξέδιδε τα ποιήματα του Φανφάρα! Μόλις λοιπόν ο Βασίλης άκουσε τους ύμνους του Μάνου προς τον Φανφάρα, δεν άντεξε το σοκ και άρχισε να κάνει τον κόκορα!
Και όπου Βασίλης Βασιλάκης, είναι σίγουρα ο ελληνικός λαός!!

Επιστρέψαμε στην …κανονικότητα!


Τελείωσε το Survivor που καθήλωσε τους Έλληνες στις αναπαυτικές πολυθρόνες τους επί ώρες, καθημερινώς! Τελείωσε το αποχαυνωτικό τηλεοπτικό σήριαλ της ξεφτίλας και της πνευματικής ύπνωσης! Τελείωσε το σήριαλ των νεοελλήνων που νοιάζονται μόνο για τους “Ντάνους” και όχι εάν τα Σκόπια θα ονομάζονται Μακεδονία ! Εάν η Κύπρος γίνει τουρκική και εάν μας πάρουν το Αιγαίο!

Διασκέδασαν τον πόνο και τη δυστυχία τους με το Survivor!

Αντί να πλημμυρίσουν τους δρόμους επαναστατώντας για τη ζωή που τους κλέβουν!

Για το ότι τα παιδιά τους δεν έχουν κανένα μέλλον σε αυτήν την Πατρίδα και αυτό είναι το σχέδιό τους! Να διώχνουν τα παιδιά μας εκτός Ελλάδος για να την παραχωρήσουν στους λαθρέποικους!
Τελείωσε το Survivor και επιστρέφει ο ελληνικός λαός στους κάδους απορριμμάτων για να βρει την τροφή του!
Ζητώ συγγνώμη που δεν παρακολούθησα ούτε ένα επεισόδιο από το Survivor!

Ζητώ ταπεινά συγνώμη που εξακολουθώ και αντιστέκομαι σε όσα με πληγώνουν!!

Όπου πηγαίνουν θα τρώνε ξύλο…

“Θερμότατη” υποδοχή επεφύλαξαν στον Αλέξη Τσίπρα οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ στην Κοζάνη, έξω από το εκθεσιακό κέντρο Δυτικής Μακεδονίας!
Ακόμη και φέρετρο επινόησαν προκειμένου να εκφράσουν τη δυσαρέσκεια της πολιτικής της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ!
Το ζήτημα είναι πως ο λαός τους …φτύνει και αυτοί νομίζουν πως ψιχαλίζει!
Δεν έχουν καταλάβει, πως σε λίγο καιρό όπου βρίσκουν άνθρωπο της κυβέρνησης θα τον ξυλοφορτώνουν…

Τύφλα να έχει η …χούντα των Συνταγματαρχών!


Μπουρλότο έγινε ο ανεξάρτητος Βουλευτής Στάθης Παναγούλης (πρώην Συριζαίος) κατά του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα!
Άκαπνο, απόστρατο αξιωματικό τον είπε! Τον κατηγόρησε πως, ψευδώς αυτοαποκαλείται αντιστασιακός, στολίζοντάς τον και με άλλους απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς!
Αφορμή, η μη πρόσβαση του κ. Παναγούλη σε όλους τους “Φακέλους Πολιτικών Φρονημάτων” που αφορούν την οικογένειά του!
Στάθη μου, φίμωτρο σου βάζουν τα αριστερά συντρόφια σου! Τέτοιο φίμωτρο δεν σου έβαλε ούτε η “χούντα των Συνταγματαρχών”, κατ΄ ομολογία σου!
Τι τα θες, τι τα γυρεύεις: Χούντα είναι, θα περάσει…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες