Εσχάτη προδοσία Τσίπρα στο Eurogroup. Συμφώνησε υπέρογκα πλεονάσματα μέχρι το 2060. Καμία απόφαση για το χρέος - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Ιουνίου 16, 2017

Εσχάτη προδοσία Τσίπρα στο Eurogroup. Συμφώνησε υπέρογκα πλεονάσματα μέχρι το 2060. Καμία απόφαση για το χρέος


Υπέγραψε πρωτογενή πλεονάσματα 3,5% μέχρι το 2022 και τουλάχιστον 2% μέχρι το 2060.....

Αυτό που δεν τόλμησαν να κάνουν ούτε ο ΓΑΠ, ούτε ο Σαμαράς.

Από την ανακοίνωση του eurogroup σχετικά με το χρέος:
"Σήμερα η Ευρωομάδα εξέτασε και πάλι τη βιωσιμότητα του ελληνικού δημόσιου χρέους με στόχο την Ελλάδα να ανακτήσει την πρόσβαση στην αγορά με βιώσιμα επιτόκια. Η Ευρωομάδα επαναβεβαίωσε τις δεσμεύσεις και τις αρχές που περιέχονται στις αποφάσεις του Μαΐου 2016. Σημειώσαμε ότι η εφαρμογή των συμφωνηθέντων μέτρων βραχυπρόθεσμου χρέους συμβάλλει ήδη σε σημαντική μείωση των μεικτών και μακροπρόθεσμων ακαθάριστων χρηματοδοτικών αναγκών της Ελλάδας (GFN) και Βελτιώνει σημαντικά το προφίλ του ελληνικού δημόσιου χρέους".
Σύμφωνα με τις αποφάσεις του Μαΐου του 2016.Μιλάμε για...θρίαμβο!

Από τα 8,5 δις ευρώ, τα 6,9 δις ευρώ θα δοθούν στις αρχές Ιουλίου για την αποπληρωμή χρέους και τα υπόλοιπα μετά το καλοκαίρι".
Ακόμα και αυτή τη δόση την έσπασαν σε κομμάτια για να εκβιάσουν με νέα προαπαιτούμενα!

Στο ανακοινωθέν του Eurogroup γίνεται λόγος για πρωτογενές πλεόνασμα ύψους 3,5% του ΑΕΠ μέχρι το 2022 και έπειτα για 2% μέχρι το 2060.  «Το Eurogroup καλωσορίζει τη δέσμευση της Ελλάδας να διατηρήσει ένα πρωτογενές πλεόνασμα της τάξης του 3,5% μέχρι το 2022 και από εκεί και μετά μία δημοσιονομική τροχιά που είναι συμβατή με τις δεσμεύσεις της στο Ευρωπαϊκό δημοσιονομικό πλαίσιο, το οποίο θα μπορούσε να επιτευχθεί σύμφωνα με την ανάλυση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής με ένα πρωτογενές πλεόνασμα ίσο με ή πάνω από αλλά κοντά στο 2% του ΑΕΠ κατά την περίοδο 2023 μέχρι 2060» τονίζεται χαρακτηριστικά.

Για το χρέος  

"Το Eurogroup υπενθυμίζει ότι είναι έτοιμο να εφαρμόσει μια δεύτερη δέσμη μέτρων για το χρέος στο βαθμό που είναι αναγκαίο για την επίτευξη των προαναφερθέντων στόχων του GFN, σύμφωνα με τη δήλωση της Eurogroup της 25ης Μαΐου 2016.....Στο τέλος του προγράμματος, υπό την προϋπόθεση της επιτυχούς εφαρμογής του και στο βαθμό που είναι αναγκαίο, θα εφαρμοστεί αυτή η δεύτερη δέσμη μέτρων".

ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ 42 ΧΡΟΝΙΑ.......ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑ!


Πηγή:anemosantistasis.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες