ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ - 30 ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΑΚ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (Pics-Vid) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Ιουνίου 19, 2017

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ - 30 ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΑΚ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (Pics-Vid)

Δεξιοτεχνία Κορίνθου 2017: H γιορτή για τα 30 χρόνια της Α.Λ.Α.Κορινθίας
H Α.Λ.Α.Κορινθίας γιόρτασε τα 30 χρόνια της με τον αγώνα Δεξιοτεχνία Κορίνθου 2017,που διοργάνωσε το Σάββατο 17/6/2017 στην παραλία της Κορίνθου.....  

Η γιορτή ξεκίνησε από το πρωί του Σαββάτου, στην Πλατεία Ε.Βενιζέλου (Φλοίσβος), με την έκθεση-παρουσίαση, των σύγχρονων αγωνιστικών άλλα και κλασικών οχημάτων εποχής των μελών του αθλητικού συλλόγου .

Το απόγευμα της ίδιας μέρας, στο parking Aγ.Νικολάου , με την παρουσία πλήθους φίλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού 33+ 1 (εκτός συναγωνισμού) οδηγοί αναμετρήθηκαν με τον χρόνο αλλά την δεξιότητα τους στην όμορφη διαδρομή που σχεδίασε η Λέσχη. Εκτός συναγωνισμού ο Θανάσης Κοράκης άνοιξε και έκλεισε τον αγώνα με την εντυπωσιακή του οδήγηση .

Εκκίνηση στον αγώνα έδωσαν ο Δήμαρχος Κορινθιών Αλέξανδρος Πνευματικός , ο Πρόεδρος του ΚΕΠΑΠ Γιώργος Οικονόμου , οι Αντιδήμαρχοι Μουρούτσος & Παρτσινέβελος και ο Πρόεδρος του Εμπορικού συλλόγου Κορίνθου Β.Γεώργαρης .

Στο αγωνιστικό μέρος στην μικρή κατηγορία ( έως 2,40) πήραν μέρος 13 οδηγοί και μετά τα 2 περάσματα νικητής αναδείχτηκε ο ΜΥΛΩΝΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (TOYOTA COROLLA) με 01:23,68, στην 2η θέση ο ΔΑΡΑΒΙΓΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΤΟΥΟΤΑ STARLET) με 01:25,42 και στην 3η θέση ο ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ (PEUGEOT 106 RALLYE) 01:27,06.

Στην μεσαία κατηγορία ΜΠΑΣΔΕΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ οδήγησε με ακρίβεια το νέο Suzuki ignis (01:24,82) , στο 2ο σκαλί του βάθρου ο ΚΑΡΠΑΤΣΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (FORD ESCORT MKII) 01:27,23 και την τριάδα συμπλήρωσε ΣΚΑΛΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ (FIAT PUNTO ) 01:41,08.

Τέλος στα μεγάλα ( πάνω από 2,51μ) κέρδισε ο ΓΚΡΑΒΑΣ ΣΠΥΡΟΣ (BMW E30) με 01:26,40 , τον ακολούθησε ο ΔΡΑΣΣΑΣ ΣΠΥΡΟΣ με την τεράσια FORD CORTINA και 01:31,69 ενώ 3ος τερμάτισε ΣΑΛΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ(BMW )με χρόνο 01:41,08

Αξίζει να σημειώσουμε την συμμετοχή του Λάμπρου Λαμπρόπουλου από την Σπάρτη που ήταν ο μοναδικός από τους συμμετέχοντες που είχε πάρει μέρος και στον 1ο αγώνα δεξιοτεχνίας του είχε οργανώσει η Α.Λ.Α.Κορινθίας την χρονιά που ιδρύθηκε το 1987.

Μετά το τέλος του αγωνιστικού μέρος η Λέσχη της Κορινθίας τίμησε τον Γιώργο Πανούση , ιδρυτή της Πανούσης Α.Ε , για την προσφορά του στον μηχανοκίνητο αθλητισμό . Η εταιρία του ήταν ο πρώτος χορηγός της Λέσχης το 1987.

Η οργανωτική επιτροπή και το Δ.Σ. της Α.Λ.Α.Κορινθίας ευχαριστεί τον Δήμο Κορινθιών και το Δημοτικό Συμβούλιο για την σημαντική του βοήθεια στην επιτυχία του αγώνα .

Μεγάλος χορηγός για μια ακόμα φορά ήταν η ΑΣΗΜΑΚΗΣ Ανταλλακτικά , και υποστηρικτές πλήθος επιχειρήσεων της περιοχής μας.

Για την επικοινωνία φρόντισαν, η τηλεόραση του Super με ζωντανή κάλυψη, η εφημερίδα Κορινθιακή , οι ραδιοφωνικοί σταθμοί ΗΛΕΚΤΡΑ 98,8 & BRAKE 100,8 , οι ηλεκτρονικές εφημερίδες Korinthosnews , KorinthosTv , protinews και η RapMedia.Για τα αποτελέσματα και την άμεση ενημέρωση φρόντισαν η εταιρία πληροφορικής Tbc , ενώ δωρεάν internet στον αγώνα είχαμε από την idata. 

Δείτε τα αποτελέσματα ΕΔΩ



Πηγή βίντεο: /korinthosnews.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες