Τα μέτρα της τροχαίας για την Πρωτομαγιά - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Απριλίου 28, 2017

Τα μέτρα της τροχαίας για την Πρωτομαγιά


Σε επιφυλακή είναι η Τροχαία για την ασφαλή μετακίνηση των εκδρομέων της Πρωτομαγιάς.Από σήμερα και μέχρι τη Δευτέρα απαγορεύεται η κυκλοφορία φορτηγών στις εθνικές οδούς, με ωφέλιμο φορτίο άνω του 1,5 τόνου...

Σήμερα Παρασκευή 28 Απριλίου για το ρεύμα εξόδου από 16:00 έως 21:00 και το Σάββατο 29 Απριλίου για το ρεύμα εξόδου από 08:00 έως 13:00:

  • Στη Νέα Εθνική Οδό (ΝΕΟ) και στην Παλιά Εθνική Οδό (ΠΕΟ) Αθηνών - Κορίνθου - Πατρών, από τα διόδια Ελευσίνας μέχρι τα διόδια Ρίου.
  • Στη ΝΕΟ Αθηνών - Θεσσαλονίκης, από τον κόμβο Αγ. Στεφάνου (Κρυονέρι) μέχρι τη διασταύρωση του Μπράλου, από τον κόμβο Λαμίας έως τον κόμβο Ραχών Φθιώτιδας, από τη Λάρισα (ΧΘ 367+319) μέχρι τον κόμβο Λεπτοκαρυάς (ΧΘ 410+359) και στην ΠΕΟ Ευαγγελισμού - Λεπτοκαρυάς (διαδρομή μέσω Κοιλάδας Τεμπών).
  • Στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Ν. Μουδανιών, από την αερογέφυρα Θέρμης μέχρι το 34ο χλμ.
  • Στην Εθνική Οδό Σχηματαρίου - Χαλκίδας, από τη διασταύρωσή της με τη ΝΕΟ Αθηνών - Θεσσαλονίκης μέχρι την υψηλή γέφυρα Χαλκίδας (ΧΘ 12+300).
  • Στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης -Καβάλας από το 11ο χλμ (ΧΘ 11+340) έως τη γέφυρα του Στρυμόνα (ΧΘ 97+650).
  • Στην Ιονία Οδό στο τμήμα από τη (ΧΘ 10+872) έως τον ανισόπεδο κόμβο Αμφιλοχίας (ΧΘ 106+197), από τη [(Χ.Θ. 134+435 (Σελάδες)] έως τη (Χ.Θ. 187+950 (Πέρδικα)] και στην Εθνική Οδό Αντιρρίου - Ιωαννίνων.
  • Στον αυτοκινητόδρομο Κεντρικής Πελοποννήσου, στο ρεύμα προς Καλαμάτα, από την Κόρινθο έως την Καλαμάτα και από Λεύκτρο έως τη Σπάρτη.

Τη Δευτέρα 1 Μαΐου για το ρεύμα εισόδου από 15:00 έως 21:00, ισχύουν οι εξής απαγορεύσεις:
  • Στη ΝΕΟ και στην ΠΕΟ Πατρών - Κορίνθου - Αθηνών, από τα διόδια Ρίου μέχρι τα διόδια Ελευσίνας.
  • Στη ΝΕΟ Θεσσαλονίκης - Αθηνών, στο ρεύμα προς Αθήνα, από τον κόμβο Λεπτοκαρυάς (ΧΘ 410+359) μέχρι τη Λάρισα (ΧΘ 367+319), από τον κόμβο Ραχών Φθιώτιδας μέχρι τον κόμβο Λαμίας, από τη διασταύρωση του Μπράλου μέχρι τον κόμβο Αγ. Στεφάνου (Κρυονέρι) και στην ΠΕΟ Λεπτοκαρυάς - Ευαγγελισμού (διαδρομή μέσω Κοιλάδας Τεμπών).
  • Στην Εθνική Οδό Ν. Μουδανιών - Θεσσαλονίκης, από το 34ο χλμ. μέχρι την αερογέφυρα Θέρμης.
  • Στην Εθνική Οδό Χαλκίδας - Σχηματαρίου, από την υψηλή γέφυρα Χαλκίδας (ΧΘ 12+300) μέχρι τη διασταύρωσή της με τη ΝΕΟ Αθηνών - Θεσσαλονίκης.
  • Στην Εθνική Οδό Καβάλας- Θεσσαλονίκης από τη γέφυρα Στρυμόνα μέχρι το 11ο χλμ (ΧΘ 11+340) αυτής.
  • Στην Ιονία Οδό στο τμήμα από τη [(ΧΘ 187+950 (Πέρδικα)] έως τη [(ΧΘ 134+435 (Σελάδες)] και τον ανισόπεδο κόμβο Αμφιλοχίας (ΧΘ 106+197) έως τη (ΧΘ 10+872) και στην Εθνική οδό Ιωαννίνων - Αντιρρίου.
  • Στον αυτοκινητόδρομο Κεντρικής Πελοποννήσου, στο ρεύμα προς Αθήνα, από την Καλαμάτα έως την Κόρινθο και από τη Σπάρτη έως το Λεύκτρο.

Την Κυριακή 30 Απριλίου δεν ισχύουν απαγορεύσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες