Συναγερμός από ύποπτο δέμα στο Πεντάγωνο – Κλειστή η Μεσογείων - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Απριλίου 27, 2017

Συναγερμός από ύποπτο δέμα στο Πεντάγωνο – Κλειστή η Μεσογείων


To ύποπτο δέμα εντοπίστηκε μπροστά από την πύλη του υπουργείου Εθνικής Αμυνας επί της λεωφόρου Μεσογείων. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ύποπτος φάκελος εντοπίστηκε μαζί με την αλληλογραφία, όταν πέρασε από τα ειδικά μηχανήματα του υπουργείου Εθνικής Αμυνας...

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας ενώ κλήθηκε και το Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ ). Η λεωφόρος Μεσογείων στο ρεύμα προς την Αθήνα έκλεισε μέχρι οι ειδικοί να εξετάσουν το περιεχόμενό του φακέλου ενώ είναι πιθανό να προχωρήσουν και σε ελεγχόμενη έκρηξη.

Πληροφορίες από το υπουργείο Εθνικής Aμυνας αναφέρουν ότι στον ύποπτο φάκελο υπάρχει, κατά πάσα πιθανότητα, ένας δίσκος μνήμης ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες