Πωλείται επιχείρηση - ακίνητο στο Λουτράκι - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Ιουλίου 25, 2014

Πωλείται επιχείρηση - ακίνητο στο Λουτράκι


Σε απόσταση 6 χλμ. από το Λουτράκι προς Περαχώρα το ακίνητο αποτελείται από Oικόπεδο 6.650 τ.μ., 15 ρίζες ελιές, εκτός σχεδίου, επικλινές, σ.δ. 0,7, 4 όψεων, κτίζει επιπλέον 50 τ.μ.,3.000 μ. από θάλασσα, απεριόριστη θέα βουνό - δάσος - θάλασσα, κατάλληλο και για επαγγελματική χρήση, super επαγγελματική ευκαιρία, σε ένα πολύ όμορφο φυσικό περιβάλλον μέσα στα δάση και τους βράχους, με ένα εξαιρετικό πέτρινο κτίσμα εμβαδού 378 τ.μ. που αποτελείται από δύο επίπεδα με θέα τα Γεράνεια όρη και τον Κορινθιακό κόλπο.

Το κύριο επίπεδο των 172 τ.μ. αποτελείται από δύο μεγάλους χώρους με δύο πέτρινα τζάκια, μπαρ, ένα μικρό βοηθητικό χώρο κουζίνας και μια σκεπαστή βεράντα 34 τ.μ.
Στο μπροστινό μέρος του κτιρίου υπάρχουν 200 τ.μ. βεράντες σε διαφορετικά επίπεδα και ξύλινες πέργκολες, μια πισίνα 150 τ.μ. με ξύλινη γέφυρα και έναν πέτρινο καταρράκτη.

Το υπόγειο - επίπεδο των 206 τ.μ. αποτελείται από μία μεγάλη κουζίνα, από ένα πέτρινο διαμέρισμα 30 τ.μ. με τζάκι, μπάνιο και χώρο για κρεβάτια, 4 wc, μία μεγάλη αποθήκη, ένα δωμάτιο για τον λέβητα θέρμανσης και μία αποθήκη με το αυτοματοποιημένο, διπλού συστήματος, αντλιοστάσιο της πισίνας. 

Επίσης, υπάρχουν 2 μεγάλοι χώροι στάθμευσης, παιδική χαρά, μεγάλοι κήποι και ειδικοί χώροι για ζωολογικό πάρκο, με 4 λίμνες και καταρράκτες. 

Το κτίριο διαθέτει σύστημα κεντρικής θέρμανσης (fan coils), με φυσικό αέριο και δεξαμενή 1.600 λίτρων.

To παρόν κτίριο κτίσθηκε το 2006 και λειτούργησε ως Πάρκο Αναψυχής. Έτσι λοιπόν προτείνεται η πώληση για οποιαδήποτε επενδυτική πρωτοβουλία διατηρώντας το δικαίωμα για επιπλέον δόμηση ή για χρήση ως κατοικία (βίλλα) αποτελώντας ένα εξαιρετικής ομορφιάς και κατασκευής χώρο και κτίριο σε ένα ιδιαίτερο φυσικό περιβάλλον.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6974 952827

Παρακάτω σας παραθέτουμε μερικές φωτογραφίες

 ''Gerania Park Villa'' 









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες