Tο ΣτΕ απέρριψε όλες τις προσφυγές που Αφορά της Υδροδότηση της Κορίνθου (video) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Οκτωβρίου 06, 2017

Tο ΣτΕ απέρριψε όλες τις προσφυγές που Αφορά της Υδροδότηση της Κορίνθου (video)


Ξεχωριστή χαρακτήρισε την σημερινή ημέρα ο Γενικός Διευθυντής της ΔΕΥΑΚ κ. Αντώνης Καραμανλής .



Ο λόγος καθαρογράφτηκε και εκδόθηκε η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας που αφορούσε τις προσφυγές που είχαν γίνει κατά και καιρούς στην υδροδότηση της Κορίνθου.

Ο Δήμαρχος Κορινθίων και Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ κ. Αλέξανδρος Πνευματικός επανέλαβε για μια ακόμα φορά πως η Κόρινθος παίρνει το νερό που θα κατέληγε στην θάλασσα και αποφασίστηκε μετά από αγώνα 20 χρόνων πως νόμιμα έρχεται στην Κόρινθο και έστειλε ένα μήνυμα στους κατοίους της περιοχής πως ο δήμος Κορινθίων αυτό που έκανε τόσα χρόνια θα συνεχίζει να κάνει, να διασφαλίζει δηλαδή το φυσικό περιβάλλον και θέλει η Λίμνη να έχει νερό.

Ο κ. Καραμανλής μας ενημέρωσε ακόμα για την ποιότητα του νερού που υδροδοτείται ο Δήμος και όπως συγκεκριμένα είπε καμία περιοχή δεν παίρνει νερό μη πόσιμο.

korinthostv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες