Όμιλος Αυτοδυτών Λουτρακίου - Loutraki Dive Club: Κατάδυση καθαρισμού στην παραλία Λουτρακίου (φώτο) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Οκτωβρίου 17, 2017

Όμιλος Αυτοδυτών Λουτρακίου - Loutraki Dive Club: Κατάδυση καθαρισμού στην παραλία Λουτρακίου (φώτο)


Ο Όμιλος Αυτοδυτών Λουτρακίου - Loutraki Dive Club το Σάββατο 14/10/2017 πραγματοποίησε κατάδυση καθαρισμού στην παραλία Λουτρακίου.

Ο απολογισμός της κατάδυσης έφτασε συνολικά στα 629 κιλά ανθρώπινης ρύπανσης. 
Ανεκλήθησαν παλιές βάσεις ομπρέλας με σωλήνα , ελαστικά , παλιό ρεμέτζο , σακούλες , κουτάκια αλουμινίου , γυάλινα μπουκάλια , σχοινιά κλπ! 

Οι βάσεις ομπρέλας βρίσκονταν σε βάθος 3-4 μέτρων με τον σωλήνα να είναι κάθετος προς την επιφάνεια που σημαίνει ότι κάποιος θα μπορούσε να τραυματιστεί ! στην δράση συμμετείχαν 7 δύτες και 2 υποστήριξη στην ξηρά ! 

Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες !

Δείτε φωτογραφίες




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες