Ραχήλ Μακρή: «Οι πολιτικοί νάνοι κρυμμένοι πίσω από την γραμματέα πολιτισμού, μπλοκάρουν την ένταξη της Αμφίπολης στα ΕΣΠΑ» - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Οκτωβρίου 19, 2017

Ραχήλ Μακρή: «Οι πολιτικοί νάνοι κρυμμένοι πίσω από την γραμματέα πολιτισμού, μπλοκάρουν την ένταξη της Αμφίπολης στα ΕΣΠΑ»

Είναι πλέον φανερό ότι, η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ κάνει τα πάντα για να βγάλει Ρωμαϊκό και ξένο, το ελληνικότατο μνημείο της «Αμφίπολης».
Είναι πλέον φανερό, ότι ένας ακόμα μισέλληνας πολιτικός νάνος μαζί με τον συνέταιρο του, εξυπηρετεί τις ναζιστικές σκοπιμότητες του Βερολίνου και του Δ’ Οικονομικού Ράιχ, που επιθυμούν την παράδοση της ελληνικότητας της Μακεδονίας εδώ και δεκαετίες.
Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, κρυμμένη πίσω από την δοτή κυβερνητική γραμματέα του Υπουργείου Πολιτισμού μπλόκαρε την ένταξη της ανασκαφής στα ΕΣΠΑ.
Η αλήθεια ωστόσο δεν μπορεί να κρυφτεί στα «μαγειρεία» του Μαξίμου και του ΥΠΕΞ.
Η ελληνική κυβέρνηση μετά από την προδοτική τροπολογία, με την οποία παρέδωσε την Θράκη στα χέρια των γκρίζων λύκων, κατά παράβαση της συνθήκης της Λωζάνης, ετοιμάζεται για την εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας και την ικανοποίηση των διεκδικήσεων των Σκοπιανών.
Ραχήλ Μακρή

Οικονομολόγος (MSc in Banking) – Πρώην Βουλευτής

Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης

 Μέτωπο Νίκης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες