Βίντεο ντοκουμέντο από την δράση του τζιχαντιστή της Αλεξανδρούπολης στην Συρία - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Οκτωβρίου 22, 2017

Βίντεο ντοκουμέντο από την δράση του τζιχαντιστή της Αλεξανδρούπολης στην Συρία

Στο μικροσκόπιο των αρχών το κινητό τηλέφωνο και όλες οι ηλεκτρονικές συσκευές του 32χρονου. Τι υποστηρίζει ο ίδιος. Απολογείται τη Δευτέρα.



Συνεχίζεται το θρίλερ με τον 32χρονο από την Συρία που συνελήφθη στην Αλεξανδρούπολη και φέρεται να είναι ένας από τους μαχητές του ISIS.

Το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας είναι από μία μάχη στην περιοχή Τούφα, της

Συρίας και αναμένεται να το παρουσιάσει τη Δευτέρα στην ανακρίτρια της Αλεξανδρούπολης, προκειμένου να την πείσει ότι δεν πολέμησε ποτέ στις τάξεις του ISIS, αλλά μόνο στο Ελεύθερο Συριακό Στρατό.

Στο βίντεο, όπως υποστηρίζει, πρωταγωνιστεί ο ίδιος και είναι μία συμπλοκή κατά την οποία πέφτει τραυματισμένος από τα πυρά του ISIS.



Ακόμα και η 20χρονη σύζυγός του, όμως, λέει ότι όσο ήταν στη Συρία ήταν στις τάξεις του ISIS.

Στο μικροσκόπιο των αρχών μπαίνουν το κινητό τηλέφωνο και όλες οι ηλεκτρονικές συσκευές του ίδιου και της 20χρονης συζύγου του, προκειμένου να αποκλείσουν και το παραμικρό ενδεχόμενο ο 32χρονος ακόμα να είναι υπό τις εντολές του ISIS και να αποτελεί έναν από τους διάσπαρτους στην Ευρώπη μοναχικούς λύκους.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι έχουν εντοπίσει φωτογραφίες και βίντεο, που αποδεικνύουν ότι έδρασε ως μαχητής του αυτοαποκαλούμενου Ισλαμικού Κράτους.

Φως αναμένεται να δώσει η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου αν και ο κατηγορούμενος έχει σβήσει κλήσεις και μηνύματα. Οι αστυνομικοί, όμως, ευελπιστούν τα εξειδικευμένα στελέχη των εγκληματολογικών εργαστηρίων να ανασύρουν όλα τα δεδομένα.



Ο εισαγγελέας, διαβάζοντας τη δικογραφία και την ομολογία του, του άσκησε ποινική δίωξη για συμμετοχή σε τρομοκρατικές οργανώσεις.

Ο 32χρονος, όμως, αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει ότι έγινε λάθος στη μετάφραση καθώς δεν γνωρίζει αγγλικά. Μάλιστα, μόλις κατάλαβε ότι κατηγορείται για τρομοκρατία, επιχείρησε να αυτοκτονήσει. Μάλιστα, επιμένει ότι η δράση του εναντίον του ISIS τον έκανε να εγκαταλείψει τη Συρία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες