Η ΦΑΡΣΟΚΩΜΟΔΙΑ ΤΗΣ "ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ" ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΒΑΡΥΤΑΤΑ Η ΕΛΛΑΣ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Οκτωβρίου 21, 2017

Η ΦΑΡΣΟΚΩΜΟΔΙΑ ΤΗΣ "ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ" ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΒΑΡΥΤΑΤΑ Η ΕΛΛΑΣ


ΕΝΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗΣ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΜΙΑ ΚΩΜΩΔΙΑ

Γράφει ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δεν μιλώ για τον υγιή κόσμο της δημοκρατικής παράταξης. Αυτούς που ένα μέρος τους όταν τους συναντώ ανά την Ελλάδα μου λένε μας πρόδωσαν ή ένα άλλο μέρος, το πιο αναπτυγμένο πολιτικά, μου ζητά συγνώμη.

Μιλώ για την άλλη σφαίρα, το άλλο στρώμα.

Η επιστήμη λέει ότι αυτή η υπαρκτή κεντροαριστερά, οι υπαρκτοί κεντροαριστεροί, όλοι αυτοί που κατείχαν και έλεγξαν τους θεσμούς και σήμερα συνωστίζονται σε μια παρακμιακή διαδικασία εκλογής, είναι μία καθεστωτική κατηγορία.

Αυτή η κεντροαριστερή ταυτότητα και ουσία είναι καθεστωτική.

Στην Ελλάδα σήμερα κεντροαριστερός σημαίνει και συμβολίζει ότι σήμαινε καθεστωτικός κομμουνιστής στις χώρες του υπαρκτού κομμουνισμού.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες