Λύσσαξαν οι συκοφάντες του κινήματος κατά των πλειστηριασμών - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Οκτωβρίου 13, 2017

Λύσσαξαν οι συκοφάντες του κινήματος κατά των πλειστηριασμών

Λύσσαξαν και πάλι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της διαπλοκής, τα ληστρικά τραπεζικά συμφέροντα και τα γνωστά δημοσιογραφικά παπαγαλάκια ενάντια στο κίνημα κατά των πλειστηριασμών, αξιοποιώντας για άλλη μια φορά ως άθλιο φερέφωνο τον φερόμενο ως Πρόεδρο του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών-Πειραιώς, ο οποίος το μόνο που κάνει είναι να δυσφημίζει πρώτα απ’ όλα και κυρίως τον δημοκρατικό και έντιμο συμβολαιογραφικό κόσμο της Αθήνας και του Πειραιά και να έρχεται σε αντίθεση με την μεγάλη πλειοψηφία των τοπικών Συμβολαιογραφικών Συλλόγων.
Οι άθλιοι συκοφάντες παρασιωπούν ένοχα και συνένοχα τις πολλές δεκάδες ακυρώσεις και αυτήν την Τετάρτη πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, μικρών ακινήτων και περιουσιακών στοιχείων στέγης επαγγελματιών και μικρών επιχειρήσεων, προφανώς γιατί θα ήθελαν να αρπαγούν από τα διάφορα κυκλώματα με τα ημέτερα κοράκια.
Οι άθλιοι συκοφάντες αναφέρονται σε ορισμένες ανακριβείς και στημένες περιπτώσεις πλειστηριασμών, των οποίων οι επισπεύδοντες και οι συμβολαιογράφοι, που θα έκαναν τον πλειστηριασμό, δεν εμφανίστηκαν καν στο Ειρηνοδικείο και απλώς ενέγραψαν υποθέσεις-αέρα στα πινάκια μόνο και μόνο για λόγους εντυπώσεων και για να κάνουν εκ των υστέρων προπαγάνδα.
Οι συκοφάντες του κινήματος, καθώς και οι κυβερνητικοί εγκάθετοι που κάνουν προτάσεις-παγίδες για να διευκολύνουν την ηλεκτρονική καταλήστευση, αποδεικνύονται για άλλη μια φορά προπαγανδιστές συμφερόντων με στόχο να περάσουν οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί και το τσουνάμι της αρπαγής των σπιτιών και των λαϊκών περιουσιών.
Τα σχέδιά τους δεν θα περάσουν και οι ίδιοι γρήγορα θα κάτσουν στο σκαμνί και θα λογοδοτήσουν για τα άνομα και βάρβαρα έργα τους.
Ολόκληρη η παραπλανητική και συκοφαντική ανακοίνωση του Προέδρου του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών-Πειραιώς έχει ως εξής:
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σ.Ε.Σ.Σ.Ε. ΓΙΑ ΜΑΤΑΙΩΣΕΙΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017
Την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017 ματαιώθηκαν μετά από δράση των συλλογικοτήτων
α) Πλειστηριασμός στο Ειρηνοδικείο Πειραιά για πλοίο υπό ιταλική σημαία ιδιοκτησίας κυπριακής εταιρείας για συνολικές οφειλές 12.336.000€ στις οποίες οφειλές συμπεριλαμβάνονται και απαιτήσεις ναυτεργατών.
β) Πλειστηριασμός στο Ειρηνοδικείο Χαλανδρίου για οικόπεδο και κτήριο γραφείων, καθώς και για κάθετη ιδιοκτησία (τμήμα οικοπέδου χωρίς κτίσμα) στο Δήμο Χαλανδρίου, ιδιοκτησίας Ανωνύμου Εταιρείας για συνολικό ύψος οφειλών 21.150.000€, από τα οποία 9.000.000€ ήταν απαιτήσεις του Ελληνικού Δημοσίου.
γ) Πλειστηριασμός στο Ειρηνοδικείο Αθηνών για τέσσερις οριζόντιες ιδιοκτησίες στο Δήμο Αθήνας, στην περιοχή Ψυρρή, ιδιοκτησίας φυσικού προσώπου, για συνολικές οφειλές 2.500.000€.
δ) Πλειστηριασμός στο Ειρηνοδικείο Αθηνών για μεζονέτα στη Βούλα Αττικής για χρέη Ανωνύμου Εταιρείας για συνολικές οφειλές της 3.093.643€.
Με τιμή
Ο Πρόεδρος
Γεώργιος Ρούσκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες