Ανακουφιστείτε άμεσα από Πόνους στον Λαιμό με ΑΥΤΗ την εκπληκτική Θεραπεία! - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Οκτωβρίου 20, 2017

Ανακουφιστείτε άμεσα από Πόνους στον Λαιμό με ΑΥΤΗ την εκπληκτική Θεραπεία!


Πολλοί από εμάς αισθανόμαστε συχνά πιάσιμο στον λαιμό, λόγω του υπολογιστή, του κινητού ή του τάμπλετ ή ακόμα και της στάσης στην οποία κοιμόμαστε. 

Οι πιασμένοι μύες και αρθρώσεις μπορούν πραγματικά να μας δυσκολέψουν την μέρα.

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε τι είναι αυτό που προκαλεί το πιάσιμο στον λαιμό αλλά και τρόπους με τους οποίους μπορείτε να το διώξετε και να ανακουφιστείτε σε 90 δευτερόλεπτα!

Αυτό που προκαλεί τον πόνο είναι κάποιος μυς που μαζεύεται, επειδή γυρίσαμε τον λαιμό μας με παράξενο τρόπο, είτε στον ύπνο είτε όσο είμαστε ξύπνιοι. Όταν ο μυς μαζεύεται, ερεθίζει το νεύρο και προκαλεί πόνο στον λαιμό.

Το βίντεο μας δείχνει ακριβώς πώς να στοχεύσουμε στο μυ και πώς να να τρίψουμε το σημείο και να τεντωθούμε για να περάσει το πιάσιμο.

Δείτε το βίντεο και ανακαλύψτε πώς μπορείτε να ανακουφιστείτε από τον πόνο του πιασίματος με γρήγορο και φυσικό τρόπο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες