Avanti La Musica: Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη για πρώτη φορά η διοργάνωση! (pics-vid) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Οκτωβρίου 08, 2017

Avanti La Musica: Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη για πρώτη φορά η διοργάνωση! (pics-vid)


Πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά στη Φιλαρμονική Λουτρακίου.

Υποψήφιοι μαθητές αλλά και γονείς κατέκλυσαν από νωρίς τους χώρους του Πνευματικού Κέντρου όπου παράλληλα είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις συναυλίες του κουιντέτου χάλκινων πνευστών και της μπαντίνας της Φιλαρμονικής.

Στα πλαίσια της διοργάνωσης οι υποψήφιοι μαθητές ήρθαν σε μια πρώτη επαφή με τα μουσικά όργανα που διδάσκονται στα τμήματα της από καταξιωμένους καθηγητές - μέλη των σημαντικότερων συμφωνικών ορχηστρών της χώρας. 

Ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Γκιώνης τονίζοντας την προσφορά του μουσικού σώματος στην τοπική κοινωνία ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά και δεσμεύτηκε για τη στήριξη του. Στα ίδια πλαίσια και ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Σακελαρίου που τόνισε ότι καταβάλλονται άοκνες προσπάθειες για τη βελτιστοποίηση της λειτουργίας των τμημάτων της.

Για πληροφορίες και έγγραφές μπορείτε να απευθύνεστε καθημερινά στο 2744067376, ώρες 6μ.μ. – 9μ.μ. 

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα Λουτρακίου ιδρύθηκε το 1961 και αποτελεί πρότυπη μουσική σχολή που διδάσκονται όλα τα πνευστά και κρουστά μουσικά όργανα. Το δυναμικό της σήμερα ξεπερνά τα 200 άτομα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες