Ραχήλ Μακρή: «2,4 δις δολ, για αναβάθμιση αεροσκαφών τρίτης γενιάς, βάσεις, ΑΟΖ, υδρογονάνθρακες και εκποίηση όλων των τουριστικών φιλέτων του δημοσίου είναι τα δώρα ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ για μια φωτογραφία και παραμονή στην εξουσία» - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Οκτωβρίου 18, 2017

Ραχήλ Μακρή: «2,4 δις δολ, για αναβάθμιση αεροσκαφών τρίτης γενιάς, βάσεις, ΑΟΖ, υδρογονάνθρακες και εκποίηση όλων των τουριστικών φιλέτων του δημοσίου είναι τα δώρα ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ για μια φωτογραφία και παραμονή στην εξουσία»


O Πρωθυπουργός επιστρέφει από τις ΗΠΑ με τις βαλίτσες άδειες, αφού τα πιο σημαντικά θέματα που ταλανίζουν την ελληνική κοινωνία, όπως τα θέματα της άμυνας, της ασφάλειας και της αντιμετώπισης της οικονομικής και ανθρωπιστικής κρίσης δεν υπήρχαν στην ατζέντα των συζητήσεων του με τον ‘’πλανητάρχη’’.
Δεν έγινε ουδεμία αναφορά υπέρ των πάγιων ελληνικών συμφερόντων στα εθνικά θέματα, όπως της επίλυσης του Κυπριακού, της ονομασίας των Σκοπίων και της ένταξη του στο ΝΑΤΟ.
Επιπλέον, δεν έγινε καμία αναφορά στα θέματα που ανακύπτουν σε καθημερινή βάση σε σχέση με την ανεξέλεγκτη ροή παρανόμων μεταναστών στην ελληνική επικράτεια και φυσικά καμία αναφορά για την καθημερινή αμφισβήτηση της ελληνικής κυριαρχίας από την Τουρκία. αντίθετα στην κοινή συνέντευξη που παραχωρήθηκε, ο πρόεδρος Τράμπ, ανακοίνωσε την υπογραφή συμφωνίας αναβάθμισης των F-16 της Π.Α. Μία συμφωνία που θα στοιχίσει για τον Έλληνα φορολογούμενο 2,4 δις δολάρια, την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση ψάχνει να καλύψει πάνω από 2,5 δις ευρώ την τρύπα των εσόδων για το τρέχον έτος.
Αναβάθμιση αεροσκαφών τρίτης γενιάς, όταν η Τουρκία είναι συμπαραγωγός του F-35, με τεράστια οφέλη για τη τουρκική αμυντική της βιομηχανία και εξοπλίζεται με τέταρτης γενιάς.
Την διάθεση των βάσεων της Σούδας ή της Καρπάθου ή όποιας άλλης κριθεί ως έδρα πολεμικών επιχειρήσεων, όχι μόνο του ΝΑΤΟ αλλά και των ΗΠΑ, ως ορμητήριο στην Ν.Α Μεσόγειο και την ευρύτερη Μέση Ανατολή. Την παραχώρηση όλων των ΑΟΖ, των υδρογονανθράκων και όλων των τουριστικών φιλέτων του δημοσίου σε κερδοσκοπικές αμερικανικές πολυεθνικές.
Δυστυχώς, για άλλη μια φορά ο περιοδεύον θίασος της κυβέρνησης κατάφερε να καταστήσει την χώρα έρμαιο των πιο καιροσκοπικών, τυχοδιωκτικών κυβερνήσεων, να δώσει γη και πετρέλαιο με αντάλλαγμα την εξουσία και ανταποδοτικά ωφελήματα για τις offshore εταιρείες του Παναμά των Υπουργών, την ίδια ώρα που κοροϊδεύει τον ελληνικό λαό με υποτιθέμενες εξόδους από μνημόνια που υπογράφει και επιτροπείες που δέχτηκε για 100 χρόνια.




Την ίδια ώρα που οι ελληνικές ΜΜΕ επιχειρήσεις πεθαίνουν, που οι πολίτες εξαθλιώνονται πληρώνοντας φόρους και χαράτσια για ένα χρέος που δεν υφίσταται, που φοιτητές εγκαταλείπουν τις σπουδές τους λόγω οικονομικής αδυναμίας και αντιμετωπίζονται με βία από ομάδες καταστολής γιατί διαμαρτύρονται για το αυτονόητο: δωρεάν συγγράμματα.
Το Μέτωπο Νίκης καταγγέλλει την πιο επικίνδυνη, ολέθρια και εθνικά επιζήμια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και ελπίζει, ότι οι πολίτες θα αντιληφθούν την επικινδυνότητα των ιστορικών στιγμών και θα φανούν αντάξιοι της κληρονομιάς των προγόνων μας.

Ραχήλ Μακρή

Οικονομολόγος (MSc in Banking) – Πρώην Βουλευτής

Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης


Μιχάλης Χριστοδουλίδης

Διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός-Σμήναρχος ε.α Διπλ. Μηχανικός Αεροσκαφών ΣΜΑ – Ενεργειακός Επιθεωρητής και Τομεάρχης Ενέργειας και Υποδομών του Μετώπου Νίκης


 Μέτωπο Νίκης



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες