Φοιτητικό επίδομα 2017: Πώς θα το διεκδικήσετε και πού θα κάνετε αίτηση - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Οκτωβρίου 10, 2017

Φοιτητικό επίδομα 2017: Πώς θα το διεκδικήσετε και πού θα κάνετε αίτηση


Μέχρι την Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2017 μπορούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν τις ηλεκτρονικές τους αιτήσεις για τη χορήγηση του
στεγαστικού φοιτητικού επιδόματος των 1.000 ευρώ που θα αφορά στο ακαδημαϊκό έτος 2016-2017.

Στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας stegastiko.minedu.gov.gr με κωδικούς Taxisnet γίνονται οι αιτήσεις για το φοιτητικό επίδομα 2017. Έως 20/10 οι αιτήσεις για το στεγαστικό φοιτητικό επίδομα των 1.000 ευρώ 2017. Προσοχή, ειδικά, οι δικαιούχοι-φοιτητές του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, του Πολυτεχνείου Κρήτης και των ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας, για λόγους που σχετίζονται αποκλειστικά με τις τεχνικές προδιαγραφές της ηλεκτρονικής εφαρμογής καλούνται να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους ηλεκτρονικά από την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017 έως και την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επισκέπτονται την ειδική εφαρμογή στεγαστικού επιδόματος στην ηλεκτρονική διεύθυνσηstegastiko.minedu.gov.gr, προκειμένου να υποβάλουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις τους. Για την είσοδό τους στην ηλεκτρονική εφαρμογή, οι αιτούντες πρέπει να χρησιμοποιήσουν το όνομα χρήστη (username) και τον κωδικό (password) που τους χορηγήθηκε από την ΑΑΔΕ για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του TAXISnet. Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων προχώρησε για πρώτη φορά φέτος, από το 2004 που χορηγείται το στεγαστικό επίδομα, στη δημιουργία ηλεκτρονικής εφαρμογής αιτήσεων.

Σε συνεργασία με την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων τα οικονομικά στοιχεία που αποτελούν προϋπόθεση για τη χορήγηση του επιδόματος αντλούνται με διαλειτουργικότητα από την ΑΑΔΕ. Έντυπες βεβαιώσεις απαιτούνται για εξαιρετικές περιπτώσεις μόνο. 
Η ηλεκτρονική εφαρμογή περιορίζει τη γραφειοκρατία, εξασφαλίζει την εγκυρότητα και μειώνει σε πολύ μεγάλο βαθμό το χρόνο εξαγωγής των αποτελεσμάτων.

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες