Προσοχή: Κλειστά τα σχολεία αύριο, Παρασκευή (13/10/2017) - Δείτε ποιες ώρες - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Οκτωβρίου 12, 2017

Προσοχή: Κλειστά τα σχολεία αύριο, Παρασκευή (13/10/2017) - Δείτε ποιες ώρες


Στην κήρυξη στάσης εργασίας αύριο, Παρασκευή 13/10/2017, προχώρησε η Ομοσπονδία Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης, προκειμένου οι εκπαιδευτικοί να παραστούν στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας που έχουν οργανωθεί στις Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης της χώρας, στις 13:30.

Στο επίκεντρο των διαμαρτυριών βρίσκεται η τεχνική εκπαίδευση και η λειτουργία ολιγομελών τμημάτων των ΕΠΑΛ. Συγκεκριμένα, ζητούν να εγκριθούν και τα εναπομείναντα ολιγομελή τμήματα, κατ' εξαίρεση, από το υπουργείο. «Είναι γεγονός, ότι υπάρχουν ζητήματα στα ΕΠΑΛ, σε τομείς και ειδικότητες», ανέφερε ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ, Νίκος Παπαχρήστος και τόνισε ότι πολλά ολιγομελή τμήματα είναι μοναδικά στην περιοχή τους. «Εάν δεν πάρουν την έγκριση, πολλοί μαθητές θα αναγκαστούν ή να αλλάξουν ειδικότητα ή να διακόψουν τη φοίτησή τους», εξήγησε. Η στάση εργασίας θα πραγματοποιηθεί 12:00-14:00 για τα πρωινά και 14:00-16:00 για τα απογευματινά σχολεία.

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες