ΛΟΥΤΡΑΚΙ: ΔΗΜΟΣ, ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 05, 2017

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: ΔΗΜΟΣ, ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ



Ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων σε συνεργασία με τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης προγραμματίζει τον Οκτώβριο την έναρξη μιας σημαντικής μαθητικής δράσης..

Η δράση θα υλοποιηθεί στα πλαίσια της δημοτικής διαδικτυακής πλατφόρμας ανακύκλωσης www.followgreen.gr/loutraki, με στόχο την ευαισθητοποίηση και επιβράβευση της Σχολικής κοινότητας για την ανακύκλωση.

Στο πλαίσιο αυτής της πρωτοβουλίας, μαθητές και εκπαιδευτικοί θα ανακυκλώνουν σε ειδικούς κάδους οι οποίοι θα τοποθετηθούν στα σχολεία του Δήμου. Η επίδοση του κάθε σχολείου θα καταγράφεται στη δημοτική πλατφόρμα, ενώ θα δίνεται η δυνατότητα δωρεάς πόντων από τους γονείς στο σχολείο των παιδιών τους.

Ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων θα επιβραβεύσει όλα τα σχολεία για τη συμμετοχή τους στην πρωτοβουλία αυτή, ενώ παράλληλα στα πρώτα θα δοθούν χρηστικά δώρα.

Περιμένουμε να στηρίξετε όλοι την προσπάθεια αυτή εκφράζοντας την περιβαλλοντική σας ευαισθησία και ενισχύοντας ταυτόχρονα την προσπάθεια του κάθε σχολείου προσφέροντας πόντους επιβράβευσης.

Στη σελίδα ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ, θα ανακοινωθούν περισσότερα σχετικά με την έναρξη του διαγωνισμού.

Γραφείο Τύπου



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες