Χρυσή Αυγή: Καταγγέλλει κι ανεξαρτητοποιείται ο Νίκος Μίχος - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 26, 2017

Χρυσή Αυγή: Καταγγέλλει κι ανεξαρτητοποιείται ο Νίκος Μίχος


Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η ανεξαρτητοποίηση Μίχου από τη Χρυσή Αυγή. Και περισσότερο γιατί στη δήλωσή του αφήνει σαφέστατες αιχμές κατά της ηγεσίας του κόμματος. Ο Νίκος Μίχος κατηγορεί τον Νίκο Μιχαλολιάκο ότι έπαψε να «ακούει» αυτούς που μάτωσαν για τη Χρυσή Αυγή.

Μια ακόμη φυγή από τη Χρυσή Αυγή. Ακόμη ένας βουλευτής (μετά τους Κουκούτση και Μπούκουρα) που αποφασίζουν να εγκαταλείψουν το «καράβι». Αλλά ο Νίκος Μίχος κάθε άλλος παρά μετανιωμένος εμφανίζεται. Δεν είναι αυτός ο λόγος της φυγής. Είναι η διαφωνία του με την ηγεσία.

Η ανεξαρτητοποίηση

Η είδηση πως ο Νίκος Μίχος αποφάσισε να ανεξαρτητοποιηθεί από τη Χρυσή Αυγή άρχισε να κάνει την εμφάνισή της το πρωί της Τρίτης (26.09.2017).

Πρόκειται για έναν από τους βουλευτές του κόμματος που είναι κατηγορούμενοι στη δίκη για την εγκληματική οργάνωση. Ένα από τα πιο γνωστά μέλη της Χρυσής Αυγής, που έχουν «πρωταγωνιστήσει» πολλές φορές σε επεισόδια μέσα στη Βουλή (χαρακτηριστικό αυτό με τον Πύρρο Δήμα) αλλά και εκτός…

Οι αιχμές
Στη δήλωσή του, ο Νίκος Μίχος δεν κρύβει ότι ο λόγος που αποχωρεί από τη Χρυσή Αυγή δεν είναι άλλος από τη διαφωνία του με την ηγεσία. Όχι μόνο με τον Νίκο Μιχαλολιάκο, αλλά κυρίως με εκείνους που τον περιτριγυρίζουν.

«Η ηγεσία», αναφέρει, «κωλλυσιεργώντας έδωσε το δικαίωμα στους εχθρούς ουσιαστικά του κινήματος να δυναμώσουν και από τη μια να αλώσουν τον κομματικό μηχανισμό κι από την άλλη έπαψε να αφουγκράζεται όλους αυτούς που «μάτωσαν» για να φτάσει η Χ.Α. εκεί που έφτασε», αναφέρει ο Μίχος.

Και αυτή δεν είναι η μοναδική «μπηχτή» του. Κατηγορεί την ηγεσία πως έδωσε βήμα «σε τυχοδιώκτες, αλλοιθωρίζοντες καιροσκόπους και τυχάρπαστους όψιμους εθνικιστές της πλάκας και της αρπαχτής».

Υποστηρίζει ότι η κεντρική διοίκηση δεν ενδιαφέρθηκε για τις επιθέσεις που δέχτηκε ο ίδιος και η τοπική οργάνωση της Χρυσής Αυγής.

Και καταλήγει: «Σε αυτό το συνοθύλευμα που παίρνει τη θέση της Χ.Α. που αγάπησα, ΕΓΩ δεν έχω καμμία θέση. Η αξιοπρέπειά μου είναι σημείο αδιαπραγμάτευτο γι’ αυτό και αποφάσισα με βαριά καριδά να αποχωρήσω. (…) Θα συνεχίζω τον αγώνα μου ως ανεξάρτητος βουλευτής μέχρι να πάψουν οι δικαστικές διώξεις. (…) Οι ρουφιάνοι, οι κακεντρεχείς, οι όψιμοι εθνικιστές σίγουρα θα θελήσουν να με διαβάλλουν με κακοήθειες… Δεν με αγγίζουν, δεν με φοβίζουν, δεν με πτοούν γιατί ξέρω πως (δυστυχώς) θα με δικαιώσει ο χρόνος!

Ελπίζω το κίνημα να μην έχει την τύχη που είχαν οι εθνικιστές στο παρελθόν.
Παρ’ όλ την πίκρα μου, εύχομαι με όλη μου την ψυχή το κίνημα να αλλάξει την σημερινή του πορεία για το καλό της πατρίδας μας που αργοσβήνει…».

Η δήλωση



newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες