Ξεπουλιέται ο αρχαιότερος Ασφαλιστικός Φορέας Εργαζομένων - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 28, 2017

Ξεπουλιέται ο αρχαιότερος Ασφαλιστικός Φορέας Εργαζομένων

Ανακοίνωση Τομέα Ναυτιλίας Ε.ΠΑ.Μ. για το Ναυτικό Απομαχικό Ταμείο


Ο Τομέας Ναυτιλίας – Νησιωτικής Πολιτικής – Τουρισμού του Ενιαίου Παλλαικού Μετώπου (Ε.ΠΑ.Μ.) καταγγέλλει το ξεπούλημα των περιουσιακών στοιχείων του αρχαιότερου Ασφαλιστικού Φορέα εργαζομένων όχι μόνον στην Ελλάδα αλλά και σε ολόκληρη την…Δημοκρατική Ευρώπη, που ιδρύθηκε και λειτουργεί συνεχώς από το 1861!

Εκτός από το αρχαιότερο ήταν και το πλουσιότερο με τεράστια περιουσία και στο Εξωτερικό, δεδομένου ότι η Ναυτιλία είναι Παγκόσμια δραστηριότητα και οι ασφαλιστικές εισφορές Εταιρειών και Ναυτικών ήταν σε συνάλλαγμα.

Αυτό το ισχυρότατο και πρωτοπόρο Ασφαλιστικό Ταμείο κατέληξε να το κάνουν προβληματικό με τις μειώσεις των Συνθέσεων των Πλοίων και την συνακόλουθη σχεδόν ολοσχερή εξαφάνιση των Ελλήνων Ναυτικών, με την καταβολή των ασφαλιστικών εισφορών από τίς Πλοιοκτήτριες Εταιρείες μετά από συνεχείς παρατάσεις «Αντικατάστασης Ναυτολογίων» αλλά και με τα θαλασσοδάνεια που χορηγούσαν στούς Πλοιοκτήτες η τις  εγγυήσεις που τους παρείχαν για χορήγηση Δανείων από το Τραπεζικό Σύστημα.

Καλούμε λοιπόν τους Έλληνες Ναυτεργάτες, όσους ακόμα δεν έχουν εξαφανίσει, να αντιδράσουνμε συντονισμένο και δυναμικό αγώνα για την σωτηρία του Ταμείου τους από την λεηλασία που όλα τα Πολιτικά Κόμματα διαχρονικά εφάρμοσαν, σωτηρία που θα ολοκληρωθεί με την Ανατροπή ολόκληρου του σάπιου Πολιτικού συστήματος και την απελευθέρωση από την Κατοχή!

Κλείνοντας δηλώνουμε ότι το Ε.ΠΑ.Μ. είτε μόνο του είτε σε συνεργασία σε μιά Πατριωτική Δημοκρατική Κυβέρνηση θα επαναφέρει στούς Νόμιμους Ιδιοκτήτες τους τις περιουσίες που θα έχουν ξεπουληθεί, Δημόσιες και Ιδιωτικές, σύμφωνα και με την Νομική Δέσμευση που ψηφίστηκε ομόφωνα στο 5ο Συνέδριό του.

ΑΘήνα 26 – 9 – 2017

Τομέας Ναυτιλίας – Νησιωτικής Πολιτικής – Τουρισμού Ε.ΠΑ.Μ.


ΠΗΓΗ: epamhellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες