Νεμέα: Με μεγάλη επιτυχία ο 8oς Αγιωργίτικος δρόμος - ΦΩΤΟ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 06, 2017

Νεμέα: Με μεγάλη επιτυχία ο 8oς Αγιωργίτικος δρόμος - ΦΩΤΟ


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 8oς Αγιωργίτικος Δρόμος το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017 που διοργανώθηκε από τον Αθλητικό Σύλλογο Νεμέας και
τον Δήμο Νεμέας... 

Η συμμετοχή αθλητών και αθλητριών, φέτος από όλες τις ηλικιακές κατηγορίες ξεπέρασε κάθε προσδοκία, πάνω από 300 συμμετοχές!



Η φετινή διοργάνωση ήταν αφιερωμένη στη μνήμη της Γιώτας Ηλιοπούλου μιας νέας κοπέλας, αθλήτριας που έφυγε πρόσφατα από κοντά μας.

Ευχαριστούμε πολύ τους φίλους που ήρθαν έτρεξαν στον αγώνα μας και είδανε από κοντά τους φημισμένους αμπελώνες της περιοχής. Ελπίζουμε να το χάρηκαν όλοι.
Ευχαριστούμε όσους μας βοήθησαν για την πραγματοποίηση αυτού του αγώνα. 
Η διοργανώτρια επιτροπή

Δείτε τα αποτελέσματα εδώ







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες