Ε.ΠΑ.Μ: Δελτίο Τύπου πλειστηριασμών – 20 Σεπτεμβρίου 2017 - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 22, 2017

Ε.ΠΑ.Μ: Δελτίο Τύπου πλειστηριασμών – 20 Σεπτεμβρίου 2017

Συνεχίστηκε και την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017 η επίθεση κατά της περιουσίας του λαού μας στα Ειρηνοδικεία όλης της Ελλάδας. Μέλη και φίλοι του Ε.ΠΑ.Μ. για μια ακόμη φορά ήταν εκεί για την αποτροπή και την ματαίωση των πλειστηριασμών.


Είχαν  δημοσιευθεί, πάνω από 248 πλειστηριασμοί  με 96 να αφορούν περιουσίες στην Αττική, 28 στη Θεσσαλονίκη, ενώ 38 στο Ειρηνοδικείο Αθηνών. Τη μερίδα του λέοντος έχουν οι τράπεζες – κουφάρια, ανακεφαλαιοποιημένες ήδη τρεις φορές, με το τρέχον και μελλοντικό υστέρημα του λαού μας, χωρίς  να  κάνουν διακρίσεις πια  αφού βάζουν χέρι και στη πρώτη κατοικία.


Στο Ειρηνοδικείο της Αθήνας,προπηλακίστηκαν πλειοδότες –τα γνωστά κοράκια– που τόλμησαν να μπουν στο Δικαστικό μέγαρο για ν΄ αρπάξουν την ευκαιρία να κερδοσκοπήσουν με την δυστυχία των συμπολιτών μας . Η αποφασιστικότητα των παρευρισκομένων συναγωνιστών απέτρεψε και ματαίωσε όλους τους προγραμματισμένους πλειστηριασμούς. Στο χώρο του Ειρηνοδικείου παρακολουθούσε την κινητοποίηση και ο ανταποκριτής του ΦΡΑΝΣΟΥΑ ΑΣΕΛΙΝΟ, του υποψηφίου στις Γαλλικές εκλογές με το  κόμμα της ‘’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ’’ – πολύ κοντά στις Θέσεις του Ε.ΠΑ.Μ. -που είχε ολιγόλεπτη συνομιλία με συναγωνιστές μας.

Στο Ειρηνοδικείο της Τρίπολης, που για πρώτη φορά πλειστηριάζονταν ακίνητα, έγινε κινητοποίηση πολιτών και με μέλη του Ε.ΠΑ.Μ. ματαιώθηκαν 5 προγραμματισμένοι πλειστηριασμοί, ενώ οι συναγωνιστές έδωσαν αγωνιστικό παρόν αλλά και συνεντεύξεις στα τοπικά ΜΜΕ δηλώνοντας την πρόθεσή τους να μην επιτρέψουν την παράνομη αρπαγή της περιουσίας των συμπολιτών τους αλλά και την απαρχή στην Τρίπολη ενός Αγώνα  μέχρι την τελική νίκη.

Μετά τις μεγάλες νίκες του κινήματος σε όλη την Ελλάδα, ο σχεδιασμός τους για την εκποίηση 10.000 ακινήτων μέσα στο 2017 έχει αποτύχει παταγωδώς, ενώ η πίεση στους συμβολαιογράφους καθυστερεί την έναρξη των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.

Η δίκη μας πίεση και ο συλλογικός μας αγώνας θα οδηγήσουν σε νίκες που αξίζουν στο λαό μας. 

Το Ε.ΠΑ.Μ. εμμένοντας σ’ αυτό που πράττει εδώ και 4 χρόνια, αποτρέπει πλειστηριασμούς, δίνοντας ανάσα ζωής και στέγης στους βαριά πληττόμενους συμπολίτες μας από την κρίση και την αδηφάγα όρεξη της τραπεζικής μαφίας.

Οι πλειστηριασμοί της ιδιωτικής περιουσίας των πολιτών, της Α’ κατοικίας, της μικρής επιχείρησης, έχει πάρει πλέον την μορφή καταιγίδας.

Ειδικά μετά την συμφωνία για το 4ο μνημόνιο (δήθεν συμπληρωματικό)  της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, η ιδιωτική περιουσία των συμπολιτών μας περνάει με μαθηματική ακρίβεια στα χέρια των τραπεζών και των «funds».

Στα χέρια δηλαδή των κύριων υπεύθυνων για την χρεοκοπία της Ελλάδας, που σε συνεργασία με το πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο έχουν παραδώσει ολόκληρη την Ελλάδα στα εγχώρια αλλά και ξένα συμφέροντα.


Το Ε.ΠΑ.Μ. από το 2013, πρωτοστάτησε στην δημιουργία του κινήματος ενάντια στους πλειστηριασμούς, αποτρέποντας πάνω από 1000 πλειστηριασμούς ιδιωτικής περιουσίας στα ειρηνοδικεία όλης της χώρας, στέκοντας αλληλέγγυο σε συμπολίτες που βρέθηκαν χωρίς δική τους υπαιτιότητα, αντιμέτωποι με την ασυδοσία του τραπεζικού καρτέλ και απροστάτευτοι από κάθε κρατική πρόνοια και βοήθεια.

Το Ε.ΠΑ.Μ.  θα συνεχίσει τον αγώνα του σε κάθε επίπεδο.

Θα συνεχίσει έως την πραγμάτωση της ποθητής απελευθέρωσης από την Νέα Κατοχή,

Θα δίνει το παρόν σε κάθε Ειρηνοδικείο της Χώρας μας,

Θα συνεχίσει να  αποτρέπει την εκποίηση της ιδιωτικής περιουσίας των πολιτών  προς όφελος της τραπεζοκρατίας,

Θα συνεχίσει ν’ αποδεικνύει στην πράξη την αλληλεγγύη του στους συμπολίτες μας,

Θα συνεχίσει να στέκεται απέναντι σε κάθε προσπάθεια εξανδραποδισμού της κοινωνίας
και λεηλασίας των περιουσιών των πολιτών.

ΚΑΜΙΑ  ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ – ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΡΑΤΟΥΣ – ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ  !!!
 Το Συντονιστικό Κοινωνικών Δράσεων του Ε.ΠΑ.Μ.

********************************************************************************
Με την παρουσία μας στα ειρηνοδικεία, δεν γλιτώνουμε μόνο περιουσίες από αετονύχηδες, αλλά συγχρόνως διαδηλώνουμε ότι όλα πρόκειται να επιστραφούν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.
Κι όποιος επωφεληθεί από πλειστηριασμό, απλά χάνει τα λεφτά του !!!
*******************************************************************************

 

ΠΗΓΗ:epamhellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες