18 κρούσματα ιλαράς στην Κόρινθο - Nα μην πανικοβάλετε ο κόσμος συνιστούν οι ιατροί του Νοσοκομείου Κορίνθου (video) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 16, 2017

18 κρούσματα ιλαράς στην Κόρινθο - Nα μην πανικοβάλετε ο κόσμος συνιστούν οι ιατροί του Νοσοκομείου Κορίνθου (video)

Μόνο στην Κόρινθο, 18 παιδιά νοσηλεύτηκαν με Ιλαρά, με το νοσοκομείο Κορίνθου να είναι σε επιφυλακή μετά την αύξηση των κρουσμάτων.
«Έχουν νοσηλευτεί μέχρι στιγμής 18 παιδιά. Μεγάλο ποσοστό αντιμετωπίστηκε εδώ… Ορισμένα που παρουσίαζαν κάποιες επιπλοκές μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία των Αθηνών» είπε στο KorinthosTV ο διευθυντής ιατρικής υπηρεσίας του νοσοκομείου Κορίνθου Νίκος Καμπάς.
Το Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου πάντως βρίσκεται σε επιφυλακή για την αύξηση των κρουσμάτων ιλαράς και να μην πανικοβάλετε ο κόσμος συνιστούν οι ιατροί. Το Νοσοκομείο Κορίνθου διαθέτει μια άρτια εξοπλισμένη Παιδιατρική Κλινική με άριστο επιστημονικό και νοσηλευτικό προσωπικό.
Για το θέμα και για την κατάσταση του νοσοκομείου Κορίνθου μίλησαν στην κάμερα του Korinthostv o Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου Κορίνθου, Νίκος Καμπάς και η κα Μαρία Σαρίδη Δ/ντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας.
http://korinthostv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες