ΕΓΓΡΑΦΟ ΦΩΤΙΑ..ΑΠΟ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΟ ΤΟΥ ΔΝΤ ΜΕ YΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ FRAPORT ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΩΝ 14 ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Αυγούστου 14, 2017

ΕΓΓΡΑΦΟ ΦΩΤΙΑ..ΑΠΟ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΟ ΤΟΥ ΔΝΤ ΜΕ YΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ FRAPORT ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΩΝ 14 ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ


Πλιάτσικο δίχως τέλος από μια τραπεζική συμμορία παγκοσμίου βεληνεκούς που έχει απλώσει τα πλοκάμια της παντού πάνω σε αυτή την χώρα και κάθε μέρα την κατακρεουργεί την καταστρέφει τη ισοπεδώνει και στο διάβα της δεν θα αφήσει τίποτα όρθιο..
Κυβερνήσεις εθνικής προδοσίας υπογράφουν το ξεπούλημα δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας σε παραμάγαζα των ίδιων των τραπεζιτών που τις χρηματοδοτούν από παγκόσμιους οργανισμούς παραβιάζοντας κάθε έννοια λειτουργίας τους και αθετώντας τους σκοπούς και τους κανόνες σύστασης τους.

Με έκπληξη σας αποκαλύπτουμε ακόμη ένα έγγραφο φωτιά των εγκλημάτων που γίνονται σε αυτή την χώρα με τις ευλογίες μιας τραπεζικής μαφίας που στο πειραματόζωο Ελλάδα δείχνει τα δόντια της.

Ο IFC είναι ένας διεθνείς οργανισμός ο οποίος συστάθηκε το 1945 με την συμφωνία του bretton woods όπου εκεί θεσμοθετηθήκανε τρεις συνολικά οργανισμοί το ΔΝΤ η παγκόσμια τράπεζα και το International Finance corporation..που ως σκοπό είχε την χρηματοδότηση συγκεκριμένων επενδυτικών σχεδίων σε χώρες απολύτου φτώχειας για την ανάπτυξη και την ευημερία αυτών των λαών..Σήμερα με μεγάλη μας έκπληξη ανακαλύπτουμε πως ο εν λόγω φορέας χρηματοδοτεί την fraport προκειμένου να αγοράσει τα 14 Ελληνικά αεροδρόμια..Χρήμα το οποίο προήλθε μέσα από την εξυπηρέτηση του δημοσίου χρέους της Ελλάδος και των τόκων αυτών σήμερα έρχονται και εξαγοράζουν τα πάντα..

Το ακόμη πιο εξωφρενικό αυτής της υπόθεσης και των εγκλημάτων που γίνονται εις βάρος της χώρας είναι το γεγονός πως η εν λόγω χρηματοδότηση γίνεται μέσω του υποκαταστήματος της IFC στην τουρκία άλλωστε αυτό μας αποκαλύπτει και το σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε o εν λόγω οργανισμός από την κωνσταντινούπολη και συντάκτη του κειμένου κάποιον κύριο Basak Pamir δείτε το αποκαλυπτικό έγγραφο.

ΠΗΓΗ: bankstersae μέσω protagorasnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες