Σπύρος Ράτης: Ζητάω από τους πολίτες να κάνουν οικονομία στο νερό - Μεγάλο πρόβλημα και πολυήμερες διακοπές νερού στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας (video) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Αυγούστου 05, 2017

Σπύρος Ράτης: Ζητάω από τους πολίτες να κάνουν οικονομία στο νερό - Μεγάλο πρόβλημα και πολυήμερες διακοπές νερού στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας (video)


ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΗ ΧΡΗΣΗ. ΛΟΓΩ ΛΕΙΨΥΔΡΙΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΣΚΟΠΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ...


ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΗ ΕΛΛΕΙΨΗ ΝΕΡΟΥ, ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΚΤΑΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΕΙ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ .Η ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΜΗΜΑ ΚΡΙΝΕΤΕ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.

ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΜΕΤΡΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΙ Η ΑΣΚΟΠΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΘΕΙ ΠΩΣ Η ΡΑΓΔΑΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ , ΤΟ ΠΟΤΙΣΜΑ , ΤΟ ΠΛΥΣΙΜΟ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ , ΤΟ ΓΕΜΙΣΜΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ ΕΝΤΕΙΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΛΕΙΨΥΔΡΙΑΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΡΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΝΑ ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΕΠΑΡΚΩΣ .

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΠΩΣ ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΝΕΡΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΕΡΟ.

ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΙ Η ΑΣΚΟΠΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ – ΣΚΟΥΛΙΚΑΡΙΤΗΣ

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΡΑΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

1 σχόλιο:

  1. Γι'αυτό κ κος Ράφτης έκοψε το νερό και στο σπίτι του??? Στο κέντρο οι κάτοικοι πλένουν τις αυλές και όλοι οι υπόλοιποι απο τους οικισμούς τρέχουν με τα μπουκάλια να πλυθούν!!!! Ντροπη!!!2017 στο δήμο Λουτρακίου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες