ΑΠΟΨΕ Η ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ: ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ - Video - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Αυγούστου 31, 2017

ΑΠΟΨΕ Η ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ: ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ - Video


Ο Εμπορικός Σύλλογος Κορίνθου σας προσκαλεί στην Λευκή Νύχταπου διοργανώνει ΣΗΜΕΡΑ Πέμπτη 31 Αυγούστου...


Με πολλά happenigs, μουσική, και παιχνίδια που θα σας χαρίσουν πολλά δώρα!
Σε κεντρικά σημεία της πόλης θα έχουν στηθεί δραστηριότητες για διασκέδαση και ψυχαγωγία, όπως επίσης θα μπορείτε να συμμετέχετε σε διαγωνισμούς και παιχνίδια που θα σας χαρίσουν πολλά δώρα!

Θα απολαύσουμε ζωντανά τους Natalia, Barrice και Κων/νο Φραντζή,
τραγουδώντας μας τις επιτυχίες τους αλλά και πολλά ακόμα hit της εποχής.
Οι προσφορές των καταστημάτων θα είναι πολλές και μεγάλες κλείνοντας την εκπτωτική περίοδο με τον καλύτερο τρόπο και με μοναδικές ευκαιρίες για συμφέρουσες αγορές.

Ταυτόχρονα θα διεξαχθεί παιχνίδι με τίτλο ΒΡΕΣ ΤΟ ΔΩΡΟ.

Οι παρουσιαστές της βραδιάς θα δίνουν συνεχώς στοιχεία για το που θα βρίσκονται οι κάρτες-δώρα, έτσι ώστε οι παίχτες να αναζητούν το μαγαζί που θα βρίσκονται και οι πιο γρήγοροι να τις ανακαλύπτουν.

Θα δίνονται συνεχώς στοιχεία που θα ακούγονται στο ηχητικό σύστημα, σχεδόν σε όλο το κέντρο αλλά και από τα ραδιόφωνα που θα κάνουν ζωντανή μετάδοση, από τα dj/radio booth, με τους παρουσιαστές να δίνουν λεπτομέρειες για το που θα βρίσκονται οι κάρτες των δώρων, έτσι ώστε να τις ανακαλύπτουν οι παίχτες και με αυτόν τον τρόπο, πολύ απλά να κερδίζουν αυτό που θα αναγράφεται στην κάρτα.

Στην παρουσίαση θα είναι οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί/εκφωνητές
Λεωνίδας Λεσάκης, Αθηνά Τσαρμπού,
Κώστας Σιτόπουλος και Βίκυ Χατζάκη.

ΑΠΟΨΕ Πέμπτη 31 Αυγούστου όλοι στην Λευκή Νύχτα Κορίνθου
για διασκέδαση και τις πιο συμφέρουσες αγορές.

Εμπορικός Σύλλογος Κορίνθου, Για Ενεργή Πόλη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες