«Μέρα Ανεξαρτησίας» και στην Ελλάδα - Εξωγήινοι απαγάγουν βουλευτές (Photo, Video) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Αυγούστου 24, 2017

«Μέρα Ανεξαρτησίας» και στην Ελλάδα - Εξωγήινοι απαγάγουν βουλευτές (Photo, Video)


Θυμάται κανείς την ταινία «Independence Day»; Ήταν η ταινία στην οποία εξωγήινοι εισέβαλλαν στη Γη με τεράστια διαστημόπλοια και κατέστρεφαν ό,τι έβρισκαν μπροστά τους, μετά αυτών και τα κέντρα ηγεσίας του κόσμο, όπως τον Λευκό Οίκο....


Φαίνεται ότι άγνωστοι καλλιτέχνες γκραφίτι εμπνεύστηκαν από τη συγκεκριμένη ταινία και μετέφεραν τις ιδέες της στα ελληνικά δεδομένα.

Συγκεκριμένα, σε τεράστιο γκραφίτι που κοσμεί τοίχο στο Νέο Κόσμο ένα τεράστιο εξωγήινο διαστημόπλοιο εμφανίζεται να αιωρείται πάνω από τη Βουλή και με ακτίνα να απαγάγει τους βουλευτές, μπροστά στα έκπληκτα μάτια του κόσμου.
Τι να θέλει άραγε να πει ο καλλιτέχνης;...

topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες