Εργάνη: Περισσότερες συμβάσεις μερικού χρόνου, απολύσεις στις περισσότερες κατηγορίες - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Αυγούστου 08, 2017

Εργάνη: Περισσότερες συμβάσεις μερικού χρόνου, απολύσεις στις περισσότερες κατηγορίες


Από Βασίλη Πολυχρόνη

Όποιος διαβάσει λεπτομερώς τα στοιχεία της "Εργάνης" για τον Ιούλιο πάει άνετα για αυτοκτονία,αλλά η...

ωραιοτάτη και νεαροτάτη υπουργός της - το άλλο με τον Τοτό είναι πιο καλό - Εργασίας (μαζί κι ο Νεφελούδης γιατί...Μάρτης χωρίς Σαρακοστή γίνεται?Δε γίνεται!) πανηγυρίζει γιατί,λέει,στο φουλ της τουριστικής περιόδου και με τον τουρισμό να σπάει όλα τα ρεκόρ (δεν το λέω εγώ,η Κουντουρά το λέει) σημειώθηκαν...7.000 περισσότερες προσλήψεις απ' ότι απολύσεις!

Για το ότι οι ελαστικές συμβάσεις εργασίας εκτοξεύτηκαν στο 55%,για το ότι μετά από πολύ καιρό στις γυναίκες σημειώθηκαν περισσότερες απολύσεις από προσλήψεις,για το ότι η μοναδική ηλικιακή κατηγορία που είχαμε περισσότερες προσλήψεις είναι η κατηγορία 15 - 24 (δηλαδή...δουλειά με 200 - 300 ευρώ το πολύ και...κουπί στην εργασιακή γαλέρα),ενώ στις υπόλοιπες κατηγορίες είχαμε περισσότερες απολύσεις (η κατηγορία 30 - 44 κλαίει στην κυριολεξία με περίπου 11.000 περισσότερες απολύσεις) και,τέλος, για το ότι 4.000 συμβάσεις από τις ήδη υπάρχουσες μετατράπηκαν από πλήρους απασχόλησης σε μερικής και εκ περιτροπής για τους "εγκεφάλους" του "αριστερού" συναπαντήματος...είναι Δευτέρα, πάλι έχει ζέστη και δεν πήγαμε για μπάνιο!

#ξεφτίλες #πανηγυρτζήδες

Πηγή: anemosantistasis.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες