Αίθριος ο καιρός και σήμερα - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Αυγούστου 17, 2017

Αίθριος ο καιρός και σήμερα


Hλιοφάνεια και λίγες μόνο τοπικές νεφώσεις αναμένονται για σήμερα, Πέμπτη, σε όλη τη χώρα...

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα Πέμπτη. Τοπικές νεφώσεις θα σημειωθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και την Κρήτη, με πιθανότητα σποραδικών όμβρων στα ορεινά της Ηπείρου και της Κρήτης.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στο Αιγαίο 6 και την ημέρα τοπικά 7 μποφόρ.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού:

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καλός καιρός με συννεφιά το μεσημέρι και το απόγευμα με λίγες βροχές στα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας. Άνεμοι βόρειοι 3 με 4 και στα ανατολικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 19 έως 35 βαθμούς.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καλός καιρός με λίγη συννεφιά στα ηπειρωτικά το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και στο Ιόνιο 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 20 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο, η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Γενικά αίθριος ο καιρός με λίγη συννεφιά στα βόρεια που είναι κατά τόπους αυξημένη το απόγευμα. Οι άνεμοι κι εδώ βόρειοι 4 με 5 και στα ανατολικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 20 έως 35 βαθμούς.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Μόνο στην Κρήτη αναμένονται λίγες βροχές στα ορεινά. Οι άνεμοι βόρειοι 5 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία από 24 έως 30 και στη νότια Κρήτη έως 33 βαθμούς.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καλός καιρός με πρωταγωνιστές τους βοριάδες που θα φτάνουν τα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 24 έως 33 βαθμούς.

ΑΤΤΙΚΗ
Καλός καιρός με ανέμους βόρειους έως 6 μποφόρ στα ανατολικά και θερμοκρασία από 24 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Λίγη συννεφιά από το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 2 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία από 23 -34 βαθμούς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες